'Lykken er en asiatisk kone': Angel drømmer om modeljobs

Den sprudlende kvinde drømmer om at blive “opdaget” i Jylland.

Af Helle Bill Madsen - 28. november 2016 kl. 22:00

Der er en verden til forskel fra det parcelhus i Jels ved Rødding, som den 37-årige industrielektriker Per boede i, før han mødte den farvestrålende og livsglade Angel, 32, fra Fillippinerne.

Parret er meget glade for hinanden samt det liv, de har fået opbygget sammen. (Foto: Niels Henrik Dam)

Parret er meget glade for hinanden samt det liv, de har fået opbygget sammen. (Foto: Niels Henrik Dam)


Dengang sad han i mørke bag computerskærmen, spillede ‘World of Warcraft’ og drak cola.
Nu er huset fyldt med legetøj, cykler, plysbamser og klæd-ud-tøj i tusind farver, og huset genlyder af højlydt barnelatter fra de tre døtre Erika på seks år, femårige Katherine og den halvandet år gamle vildkat Olivia.
Per mødte Angel i Danmark i 2005, hvor hun var au-pair hos sin søster, som allerede boede i Danmark. Parret blev gift i 2008 i Filippinerne, og Angel flyttede med Per til Danmark. Nu er Angel i gang med 9. kl. afgangseksamen, hun taler fint dansk, og hun vil rigtigt gerne ud på det danske arbejdsmarked. Men Angel drømmer om mere end et pædagog- eller lærerjob.
– I Filippinerne var jeg sanger, skuespillerinde og model. Jeg var med i en film i 2008 ‘Black Market Love’, og jeg gik modeshows og lavede modeljobs og tv-shows. Jeg har stadig en agent i Filippinerne, som har arbejde til mig. Hun vil også gerne have mine piger som modeller, men de er for små, og der er for langt at rejse helt derud for det. Jeg har lavet lidt modelarbejde i København, men håber på at blive ”opdaget” i Jylland, fortæller Angel grinende, og beskriver sig selv om ”verdens lykkeligste kone og mor” sammen med Per i Jels.
LÆS OGSÅ: Lilian om Ole fra ‘Lykken er en asiatisk kone’: Jeg føjer ikke min mand
Syg mor
Selvom Angels familie er langt væk, så har Angel et tæt forhold til dem, hvor hun er den yngste af syv søskende, og Per og Angel planlægger at rejse derover snarest.
– Min mor er kun 68 år, men hun er syg og døende, og jeg vil gerne hjem og sige farvel til hende med min mand og mine piger. Per er meget støttende over for mig i den svære tid, han lytter til mig, og han er god til at tage ansvar for vores familie, siger Angel og giver Per et stort kys.
‘Lykken er en asiatisk kone’ vises mandag aften på TV2 kl 20:50.
Artiklen er oprindeligt bragt i HER&NU.
LÆS OGSÅ: ‘Lykken er en asiatisk kone’: Finder Kurt sin Filippinske drøm?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.