Lykkeligt realitypar afslører familieforøgelse

Michelle fra ’Ex on the Beach’ og Kasper fra ’Paradise Hotel’ udvider snart familien med et nyt medlem.

Af Katja Gasiorowski - 20. maj 2019 kl. 19:27

Kærligheden vokser mellem Michelle Vind og Kasper Madvig Klausen, kendt fra ‘Paradise Hotel’, som faldt for hinanden under den første sæson af ’Ex on the Beach’ – og den store kærlighed kræver nu mere plads, for realityparret udvider snart familien med et nyt medlem.
– Så blev papirerne underskrevet. Nu kan vi kun glæde os til at flytte ind i en splinterny lejlighed, hvor der er plads til at udvide den lille familie! Mon der snart kommer en lille ny? Altså en lille ny hund, skriver Michelle på sin Facebookprofil.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk fandt kærligheden i ‘Ex on the beach’

Det store diskussionsemne

Til september kan parret se frem til at flytte ind i et nybyggeri i Tilst, hvor de, deres nuværende hund og ikke mindst kommende hund får 93 kvm at boltre sig på samt altan og tagterrasse ved siden af.
Tilbage i februar fortalte parret, som har været sammen i lidt over et år, at de endnu ikke har haft deres første skænderi. Men når snakken falder på, hvilken ny firbenet ven, de skal anskaffe sig, så er der gang i diskussionerne derhjemme.
LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen
– Vi diskuterer meget, hvilken race og hvilken alder, da Kasper gerne vil have en hvalp, og jeg gerne vil have en genbrugshund. Jeg tror Kasper falder meget for det søde og sjove ved en hvalp, men glemmer lidt hvad det egentlig kræver. Jeg køber ikke en ny lejlighed for at møbler tapet og paneler bliver massakreret af en bette hvalp. Vi er begge travle mennesker, så det vil jeg ikke byde den. Så vi diskuterer stadig, hvilket familiemedlem vi skal udvide med, siger realitybaben.
LÆS OGSÅ: Deltager om ‘Divaer i junglen’: Det ser du ikke på tv
– Vi er glade for store hunde og har allerede en Rottweiler, som desværre er oppe i årene, og derfor vil vi gerne have en ny. Det gør healingsprocessen lidt nemmere, når hun engang er væk. Så vi har snakket om en ny Rottweiler, en Berner Sennen eller Golden Retriever.
Artiklen fortsætter under videoen, hvor Fie Laursens forældre ankommer til ‘Ex on the Beach’.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Stort personligt nederlag for reality-babe: Efter ti år er det slut

Drømmer om at skabe en familien sammen

Selvom parret i første omgang blot udvider familien med en ny vovse, så har Michelle og Kasper allerede planer om at skabe en familie sammen. Men studiet skal først lige overstås, inden de tager hul på næste kapitel.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner
– Børn har da været oppe og vende, og jeg må da indrømme, at jeg nogle dage er mere skruk end andre. Men jeg vil gerne føle mig økonomisk stabil først, så jeg skal være færdig på studiet, inden vi bringer et barn til verden, sagde Michelle, der læser videre til jordbrugsteknolog, tidligere på året.
Et af kravene til den nye lejlighed var et ekstra værelse, så der var plads til familieforøgelse. Det er der nu tjek på – men hvornår der kommer en lille ny, det ved kun parret selv, lyder det fra den hemmelighedsfulde realitybabe.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis