Lykkeligt 'Paradise'-par: Her er vores baby

To er blevet til tre hjemme hos det lykkelige realitypar.

Af Jonas Sand - 6. november 2017 kl. 07:25

Det er lidt mere end et år siden, at ‘Paradise’-deltagerne Sasha Petersen fra 2015-udgaven og Mathias Jensen fra 2016-udgaven sprang ud som kærester. De to havde kendt hinanden i et stykke tid, inden de officielt blev kærester, og de fejrede derfor forholdet ved at flytte sammen med det samme.
Kort efter løftede parret sløret for, at de ikke kun skulle være de to for evigt. De drømte nemlig begge om at få børn i fremtiden.
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Paradise’-vinder: Jeg føler mig fortabt
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Monique dater ny fyr
– Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi har talt meget om børn, og at vi gerne vil have dem sammen. Det skal dog ikke være lige nu, da det på ingen måde passer ind i den måde, som vi arbejder på i øjeblikket. Men skulle det være sådan, at jeg blev gravid, så ville en abort aldrig komme på tale, sagde Sasha for et lille år siden til Realityportalen.dk.
Og nu er to blevet til tre hjemme hos det glade par, der stadig er sammen. Sasha og Mathias har nemlig fået sig en sød, lille hund, som de kan øve sig lidt på, inden det for alvor bliver tid til et lille baby-projekt.
– Sig hej til vores lille nye baby, skriver Sasha i et opslag på Facebook, hvor hun har tagget ‘Paradise’-kæresten i.
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso tilbudt millionbeløb for pornofilm
LÆS OGSÅ: STORT DRAMA: Iskold luft mellem Linse og Gustav
Du kan se opslaget herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Monique dater ny fyr