Lykkeligt 'Nybyggerne'-par: Det syder og bobler i maven

Der sker meget hos det glade par fra TV 2-programmet.

Af Jonas Sand - 6. september 2017 kl. 7:25

Christine og Mikkel fra ‘Nybyggerne’ kunne for en lille måned siden afsløre, at de havde valgt at flytte fra deres lejlighed. Siden har flere af deres følgere spurgt, hvad der nu skal ske for dem, og nu er parret klar med svaret. De har nemlig købt hus.
Det fortæller en lykkelig Christine på sin blog, hvor hun afslører, at huset ligger i Gl. Hasseris nær Aalborg. Og kvarteret er ikke helt fremmed for de to, der begge har tilbragt meget tid der.
– På samme vej boede Mikkels farmor og farfar hele deres liv. Her blev Mikkel passet hver dag efter skole som lille, og hans far er vokset op her. På vejen ved siden af bor min moster og onkel, to veje derfra bor Mikkels forældre, og fire veje længere henne bor nogle af vores bedste venner, skriver Christine.
LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
Huset er 150 kvadratmeter i ét plan og fra 1970’erne. Der skal laves nyt gulv, tag og loft, men parret glæder sig i den grad til at overtage huset om fire uger.
– Det syder og bobler i maven, og vi kan slet ikke vente med at overtage – og vi kan begynde vores helt eget byggeprojekt igen. Denne gang bliver det dog uden Peter Ingemann og ej heller på tid. Til gengæld ser vi frem til en masse kvalitetstid med familie og venner, som forhåbentlig har lyst til at give en hånd med i nye projekt, skriver hun.
Her kan du læse hele blogindlægget, hvor du kan få endnu flere informationer om huset og forløbet i de seneste uger.
LÆS OGSÅ: Lise og Michael: Vi flytter fra ‘Nybyggerne’-huset
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Michael om sønnens fødsel: Det var ikke det største
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.