Lykkelige Pernille Nygaard scorer drømmejobbet

Den tidligere paradiso fik i weekenden en fantastisk nyhed.

Af Jonas Sand - 16. januar 2017 kl. 12:03

Det kører for Pernille Nygaard. Realitybaben er i fuld gang med jurauddannelsen på Aalborg Universitet, og nu har den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager også scoret sig drømmejobbet ved siden af sin uddannelse.
– Jeg kan nu med stor glæde meddele, at jeg fra i dag er blevet en del af teamet hos Udlændingeretshjælpen i Aalborg som juridisk rådgiver. Jeg håber, at jeg kan gøre en kæmpe forskel samt hjælpe på bedste vis, fortæller Pernille Nygaard på Facebook.
– Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, og jeg kunne ikke forstille mig en bedre måde at opnå en masse erfaring indenfor den juridiske verden. Det er så fedt!
Pernille Nygaard dannede indtil for nylig par med musikeren Niel Baarsby. De to gik fra hinanden i slutningen af 2016 efter et års forhold.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard tilbage på singlemarkedet

LÆS OGSÅ: Det kører for Pernille Nygaard: Flytter i dyr penthouse
LÆS OGSÅ: Ny kortfilm: Se Pernille Nygaard som dum ekspedient
LÆS OGSÅ: Bryllupsplaner: Pernille Nygaard skal giftes
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.