Lykkelige Linse var med til fødslen: Geggo var så sej!

Den nye mormor på Bryggen er en lykkelig kvinde.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 8. februar 2016 kl. 11:57

Linse

Linse elsker sit nye barnebarn. (Foto: Privat)


Fredag aften blev “Familien fra Bryggen” udvidet med den yndigste, lille pige, da Stephanie ‘Geggo’ Christiansen fødte en datter. Den lille pige, der skal hedde Alba, vejede 3.630 gram og målte 53 cm, da hun kom til verden på Hvidovre Hospital.
– Hun er helt perfekt. Fødslen gik rigtig godt. Jeg var med derinde, og jeg kalder aldrig Geggo en pivskid igen. Hun var så megasej, fortæller Linse til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Geggo jubler: Jeg fik min drømmefødsel
Hemmelig fødsel
Den nybagte mormor var nødt til at holde fødslen hemmelig, indtil Geggo og Alba søndag aften blev udskrevet.
– Søndag var jeg i Rosengårdcentret i Odense, og alle spurgte til Geggo, og hvornår hun mon fødte. Det var så svært ikke at sige noget, for jeg er bare så glad, siger Linse, da hun endelig har fået sin mundkurv af.
– Nu har jeg bare lyst til at være i nærheden af Geggo, Cengiz og Alba hele tiden. Jeg vil ikke køre for langt, hvis de nu får brug for mig, siger Linse.
Resten af familien er også begejstret for fornyelsen. Især Mopper, der nu kan kalde sig oldemor.
– Hun er oldebanan. Det kalder vi hende. Hun er også meget glad. Hun er ellers svær at imponere, men hun synes Alba er en flot pige.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo har født
LÆS OGSÅ: Linse om mormor-rollen: Jeg skal lære hende at bande
LÆS OGSÅ: Mopper om Geggos drømmenavn: Latterligt navn!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.