Lykkelige Irina: Så skete det

Irina Babenko har endelig fundet en lejlighed til hende, kæresten og parrets fælles barn, som kan komme til verden når som helst.

Mig og min mor, divaer i junglen, fristet
Af Jonas Sand - 4. marts 2015 kl. 11:55

Der er ikke lang tid til, at Irina Babenko og kæresten Morten bliver forældre, men det er ikke den eneste gode, der sker i deres liv i øjeblikket. De to har nemlig endelig fundet en lejlighed efter lang tids søgen. Det fortæller realitystjernen på sin blog.
– Nå, men jeg bliver næsten nødt til at fortælle jer de mega gode nyheder. Vi har fundet en lejlighed. Endelig. Og jeg er glad for, at vi har været lidt kræsne og ventet (jeg havde nærmest opgivet), for den ligger sindssygt godt inde i indre by. Det er en 3-værelses, så der er plads til prinsessens eget værelse, og alt andet er bare perfekt ved den, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Irina Babenko: Frygten blev til virkelighed
Står selv for indretning

Irina og Dj-kæresten Morten. (Foto: Martin Hvistendal)

Irina og Dj-kæresten Morten har fået lejlighed i indre by i København. (Foto: Martin Hvistendal)


Irina fortæller, at kæresten står for alt det praktiske omkring flytningen, så hun kan slappe helt af, indtil babyen kommer. Men på ét punkt vil hun meget gerne have noget at skulle have sagt.
– Jeg vil meget gerne stå for indretningen af den og har allerede 1000 ideer. Jeg glæder mig helt vildt til, at vi har det hele på plads og kan starte det nye familieliv i en lækker lejlighed, skriver Irina.
På bloggen kan du læse mere om parrets nye lejlighed og finde ud af, hvordan det går med graviditeten.
LÆS OGSÅ: Ærlig Irina: Jeg har angst
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.