Lykkelige 'De unge mødre'-Sasja: Se min kærlighedstatovering

Den unge mor og kæresten Julie har nu fået et permanent bevis på hinandens kærlighed.

Af Jonas Sand - 18. januar 2016 kl. 12:01

Der er stor lykke hos ‘De unge mødre’-deltageren Sasja Emilie Vistisen og kæresten Julie. Parret har tidligere afsløret, hvor glade de er for hinanden, og nu har de fået et permanent bevis på kærligheden.

Der er ikke længere tvivl om kærligheden mellem de to piger. (Foto: Privat)

Der er ikke længere tvivl om kærligheden mellem de to piger. (Foto: Privat)


De to piger har nemlig fået lavet kærlighedstatoveringer med hinandens navne og et hjerte, afslører de nu.
– For mig handler det i hvert fald om at vise Julie, hvor meget jeg gerne vil hende. Det kan godt være rigtig svært at sætte ord på, og en tatovering vil altid være der, så for mig er det en ret stor ting, fortæller Sasja til Realityportalen.dk.
– Vi har begge åbnet op for en helt ny verden for hinanden. Vi er hinandens første, så jeg tænker, at man uden tvivl altid vil have en helt speciel betydning for hinanden. Så vi vil begge to altid kunne kigge tilbage på det gennem tatoveringen
En tatovering er mere eller mindre permanent, og selv om der ikke er nogle garantier for, at et forhold er det samme, så er det ikke noget, de to kvinder har tænkt for meget over.
– Vi har slet ikke haft nogle betænkeligheder ved det. Som sagt, så vil Julie altid have en helt speciel betydning for mig uanset hvad, så jeg har intet imod, at hun skal være en del af min krop for altid. Vi tænker ikke over, hvad der skal ske med dem, hvis vi skulle gå fra hinanden, for vi regner selvfølgelig ikke med, at det bliver aktuelt, slår Sasja fast.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja drømmer om barn med pige-kæresten
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja: Sådan går det med Julie og jeg
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja sprang ud som lesbisk: Sådan reagerede min mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.