Bubbers store lykke: Genforenet med familien

Bubber gik forleden tur med barnevognen med sin datter Sofia.

Af Nikolaj Vraa - 9. februar 2020 kl. 09:56

Da det i efteråret stod klart for Bubbers familie, at han ventede barn med deres tidligere barnepige, Signe Rossing, afbrød de al kontakt med ham. Han fraflyttede sin og hustuens lejlighed i Amaliegade, og hans børn ville ifølge kilder ikke tale med ham. Det gjorde især ondt, at han derfor heller ikke havde mulighed for at se sit nyfødte barnebarn.

Som 20-årig var Signe Rossing med, da Bubber havde sine tre børn med til børnenes ”MGP” i april 2001. Hun blev på det tidsunkt præsenteret som ”en ven af huset (Foto: Peter Hauerbach)


Nu kan HER&NU dog afsløre, at der er faldet så meget ro på, at familien igen så småt er begyndt at tale sammen, selv om kilder dog fastholder, at der er lang vej igen, før man kan sige, at forholdet er normaliseret.
LÆS OGSÅ: Efter flere fejloperationer: Realitybabe i VILD forvandling

Skubber barnevogn med datteren

Selv om mediestormen endnu ikke har lagt sig, så passer Bubber alt sit arbejde. Forleden var han på scenen for at overrække en pris ved Reality Awards ligesom han har lavet arrangementer for Dansk Kabel TV i Ringsted og Løkkefonden på Café Victor (Foto: Janus Nielsen)


Forleden blev Bubber spottet på Gammeltorv i det indre København sammen med sin datter Sofia, 29. Hun havde sin ni måneder gamle søn med i barnevognen.

– Jeg har sagt, at jeg vil kraftedeme ud at rulle med den barnevogn. Og lige så snart de (datteren og svigersønnen, red.) skal bare det mindste, så vil jeg have ham, har Bubber sagt om barnebarnet, der nu er otte måneder (Foto: Anthon Unger)


Bubber har tidligere fortalt, hvor lykkelig han er for at være blevet morfar.
– Det er jo lidt vildt, når ens børn får børn. Den der lykke og forøgelse af ens familie. Og se sit eget barn holde et barn, der fuldstændig ligner Sofia, da hun var lige så nyfødt. Det er ret sindssygt, har den 55-årige tv-vært sagt til Ekstra Bladet.
LÆS OGSÅ: Sandheden om Fie Laursens stalker: Han har motiv til at slå mig ihjel

Bubber og datteren Sofia Meyer til premiere på Ocean’s 8 i 2018, før der kom knas i familien efter hans forhold til barnepigen (Foto: Klaus Bo Christensen)


Udover Sofia har Bubber børnene Oscar på 27 år og Laura på 24 med sin hustru gennem 28 år, Christina Ibsen Meyer. De blev skilt, fra da han tilstod sit forhold til Signe Rossing, 41.
LÆS OGSÅ: Afløser ‘Årgang 0’: Her er familierne i ‘Årgang 2020’
Rossing, der driver butikken Kalle Børnetøj & Sko i Charlottenlund sammen med sin mor, har termin i foråret. Hun lærte Bubber at kende, da hun for mere end 20 år siden var barnepige for familien. Det har været fremme, at hun siden fik et nært venskab med Christina Ibsen Meyer. Ingen af dem har dog kommenteret sagen, og Bubber har også holdt lav profil i medierne siden han i november bekræftede, at han skulle skilles. Han er heller ikke vendt tilbage på henvendelser fra HER&NU i forbindelse med denne artikel.

Svær barsel

Da Bubbers datter i maj sidste nedkom med sit første barn, var han i Herning med Cirkus Arena. Og der er risiko for at han også går glip af fødslen af sit og Signe Rossings barn. Fra den 21. marts skal Bubber sammen med Julie Berthelsen stå i spidsen for Cirkus Arenas 65 års jubilæums turné. Ifølge kilder skal Signe Rossing nedkomme i maj hvor Bubber er på vej Jylland rundt med cirkus. Teltet bliver først pakket ned i slutningen af august, så en barselsorlov har også lange udsigter.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler

Læs mere om