Lykkelig ung mor: Jeg skal giftes!

‘De unge mødre’-deltageren har fået ring på fingeren.

Af Jonas Sand - 19. januar 2018 kl. 8:57

Sandra Jespersen har svævet på en lyserød sky i det seneste stykke tid, og det forstår man godt.
Den tidligere ‘De unge mødre’-deltageren har nemlig mødt den store kærlighed, og i oktober gik han på knæ foran hende. Her skulle Sandra ikke bruge lang tid på at overveje sit svar.
– Jeg blev enormt overrasket til trods for, at vi havde gået og pjattet med det, fordi det hele bare føltes så rigtigt. Men drømme blev til virkelighed, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at dette det rigtige vi gør, fortæller den lykkelige unge mor til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sandra: Derfor vender jeg tilbage til skærmen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Sandra valgte, at sønnen alligevel ikke skulle hedde Dario.

LÆS OGSÅ: Deltager tvunget til ‘De unge mødre’-exit: Jeg har næsten lyst til at græde
Mødtes gennem Facebook
Hendes nye kæreste hedder Martin, og Sandra fortæller, at det var interessen for træning, der førte de to sammen i første omgang.

Den lykkelige Sandra fik sidste år ring på fingeren. (Foto: Privat)


– Vi mødte hinanden gennem en trænings-side, ‘Inspiration, træning og gode råd’, som Martin oprettede for at hjælpe en masse, der ville i gang med træning, fortæller Sandra og fortsætter:
– Vi skrev en del sammen, og han ville gerne træne mig og støtte mig i min kamp mod de sidste kilo. Vi begyndte derefter at træne sammen, og én gang blev til mange gange. Vi begyndte også at spise lidt sammen, da vi inspirerede hinanden meget med kost og træning.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila sviner Geggo: Det er kvalmende!
Der gik dog ikke lang tid, før forholdet udviklede sig fra træningspartnere til kærester, og i august sidste år flyttede de sammen. To måneder senere gik Martin på knæ, og senere i år kan det lykkelige par kalde sig mand og kone.
– Jeg tror, vi faldt pladask for hinanden, fordi vi begge er meget åbne og ærlige, og så har vi det bare skidesjovt sammen. Vi griner og pjatter hver dag til trods for en travl hverdag med to børn, hund og hus, og hvor vi begge arbejder meget.
– Folk omkring os må tro, vi er tossede, for der gik ikke ret lang tid, før Martin faldt på knæ, efter vi var flyttet sammen, griner Sandra, der dog er sikker på, at det er det helt rigtige.
SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste
Datoen er allerede sat, og de fleste ting er klar til, at Sandra og Martin den 11. august 2018 siger ja til hinanden i Gladsaxe kirke.
– Vi har planlagt det hele – festlokale, transport, musik og så videre. Så det er småting, vi efterhånden mangler. Jeg kan godt lidt at være i god tid, griner den unge mor.
Til foråret kan du igen opleve Sandra på skærmen, når hun er en del af den nye DPlay-satsning ‘Mødregruppen’, hvor hun sammen med en række nuværende og tidligere deltagere af ‘De unge mødre’ skal rådgive seerne.
Se flere billeder af det lykkelige par i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Disse ‘De unge mødre’-deltagere medvirker i nyt program