Lykkelig ung mor: Jeg har fået kørekortet tilbage

Politiet tog ‘De unge mødre’-deltagerens kørekort for to år siden, men nu har hun fået det tilbage.

Af Jonas Sand - 17. juni 2016 kl. 12:58

Sabrina Håkonsson er lykkelig i disse dage. ‘De unge mødre’-deltageren fik for to år siden taget sit kørekort, da hun blev diagnosticeret med sclerose, mens politiet vurderede, om hun skulle have lov til have det.
I de seneste to år har hun derfor haft et midlertidigt papirkørekort, som hun skulle forny hver tredje måned. Men nu har politiet truffet en beslutning om, at de alligevel ikke ønsker at fratage hendes kort.
– Jeg græd af glæde i går aftes (onsdag aften, red.), fortæller en jublende lykkelige Sabrina, der har kæmpet hårdt i de seneste to år for at få sit kørekort tilbage.
– Jeg sendte min medicinliste ind, og først efter halvandet år ombestemte de sig. De kunne ikke sige, hvorfor jeg ikke skulle kunne køre. Jeg er fuldt funktionsdygtig, så de kunne ikke holde det fra mig, siger hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Ung mor ændrede livsstil: Se hendes flotte vægttab
LÆS OGSÅ: Ung mor forelsket i tyrkisk tjener: Han vil gerne til Danmark
Savner køreturene med sønnen

Foto: Kanal 4

Mads og Sabrina skal køre mange flere ture sammen i fremtiden. Foto: Kanal 4


‘De unge mødre’-deltageren har især savnet at kunne sætte sig ud i bilen og køre en tur alene med sin søn. Noget, der betød meget for hende, inden hun fik frataget kørekort.
– Jeg var mest ked af, at Mads og jeg ikke selv kunne køre vores elskede ture og høre musik og hygge. Der var altid en, der skulle med, siger den unge mor og slår fast, at det skal der ændres på nu.
– Det skal der i hvert fald. Nu skal jeg købe mig en bil, der har værdi, og så skal Mads og jeg på mange flere ture, end vi har været.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor fandt kærligheden på familieferie
LÆS OGSÅ: Ny ung mor kæmper med sclerose
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.