Lykkelig ung mor åbner op om fødslen og afslører datterens navn - Her & Nu

Lykkelig ung mor åbner op om fødslen og afslører datterens navn

‘De unge mødre’-deltageren og manden har nydt den første tid som nybagte forældre.

Af Jonas Sand - 16. juli 2019 kl. 08:55

Det var en lykkelig Sandra Leonhard Sommer, der onsdag i sidste uge blev mor for anden gang, da hun fødte en sund og rask datter dagen før termin.
– Klokken 04:42 den 10/7 kom vores lille prinsesse endelig til verden med en kampvægt på 2995 gram og 50 cm lang. Vi er overlykkelige, men meget trætte, skrev den nybagte mor på Instagram.
LÆS OGSÅ: Ung mor ville steriliseres: Nu er hun gravid
Nu åbner hun over for Realityportalen mere op omkring fødslen, der gik bedre, end hun havde turdet håbe på, fordi det havde været en hård omgang, da hun blev mor første gang.
– Fødslen gik over alle forventninger. Jeg har haft en virkelig god oplevelse, som jeg ville ønske, jeg havde haft første gang. Det tog knap 16 timer, til hun var ude, fortæller Sandra og fortsætter:
– Første gang var et helvede uden lige. Jeg lå i 42 timer, uden han ville ud. Jeg kunne ikke være i smerterne, og jeg var ikke selv med mentalt. Denne gang kunne jeg være i det og var med hele vejen. Min mand var en kæmpe støtte, og vi klarede hele forløbet sammen. Samt alle mine ønsker blev opfyldt af mine søde jordemødre.
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Sandra føde sønnen Timo.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa afslører ny diagnose: Jeg er psykopat

Har drømt om at få en Merle

Den nyfødte datter har fået navnet Merle, og det er et navn, parret har haft på plads længe.
– Tilbage i år 2017, hvor vi drømte om at blive forældre, snakkede vi navne. Vi var begge to helt vilde med navnet Merle, så hvis vi fik en pige, var navnet bestemt. Så selvom jeg ikke var gravid dengang, gik vi og snakkede og drømte om at få en Merle. Jeg havde læst, at man kunne hedde Merle og blev helt forelsket i navnet, og det gjorde Martin også, siger Sandra.
Nu har Martin og Sandra så endelig fået en Merle i familien, og de første dage har det været ren lykke.
– Vi har det alle enormt godt, og trods det kun er fem dage siden, er jeg godt på benene igen. Hun er den dejligste og nemmeste lille pige. Vi er enormt lykkelige alle sammen, siger hun.
STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Sandras bryllup