Lykkelig 'Singleliv'-Jesper: Jeg har fået en kæreste

Det er slut med singlelivet for Jesper Ørskov, der har mødt en sød pige.

Af Jonas Sand - 5. juni 2015 kl. 13:55

Lykken vil ingen ende tage for Jesper Ørskov i disse dage. Den tidligere ‘Singleliv’-deltager skal nemlig ikke være med i en ny sæson af programmet, for han er er ikke længere ledig på markedet.
– Jeg har fået en kæreste. Vi mødte hinanden gennem Facebook, og derefter i Jomfru Ane Gade i Aalborg, fortæller en lykkelig Jesper til Realityportalen.dk.
– Anja er fræk, feminin, sød, lige til, nede på jorden og sindssygt ærlig. Det var helt klart hendes lækre udstråling, jeg faldt for. Det er klart, da det er det første, man ser efter ved en kommende partner.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil score ‘De unge mødre’
Startede som venner

Anja og Jesper er meget glade for hinanden. (Foto: Privat)

Anja og Jesper er meget glade for hinanden. (Foto: Privat)


Der var ingen planer om et forhold, da de to første gang var i kontakt sammen. I starten var det bare på venneplan, men sådan blev det ikke ved med at gå.
– Vi begyndte at skrive sammen som venner i oktober, og så mødte vi hinanden på en impulsiv bytur. Der skete intet der, for vi var bare venner gennem facebook, men det udviklede sig de to næste  byture, og siden har vi bare set mere og mere til hinanden, fortæller Jesper.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Claus efter forlist forhold: Jeg skabte mistillid
Deler samme passion
I ‘Singleliv fortalte Jesper flere gange om sin store passion for madlavning, og at det var vigtigt for ham, at en kommende partner delte den interesse. Og det gør Anja.
– Hun er helt vildt interesseret i mad og madlavning. Hun elsker klassisk mad, ligesom jeg gør, så det er helt perfekt. fortæller Jesper, der glæder sig til fremtiden.
– Den byder på masser af samvær, selskab samt nærvær, og vi skal bare være meget sammen og lære hinanden at kende. Jeg er bare helt vild med hende, lyder det fra den lykkelige reality-deltager.

LÆS OGSÅ: GALLERI: SE de første billeder af Irina efter fødslen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.