Lykkelig Savas om finaleplads: Et skridt tættere på målet

Lykkelig Savas om finaleplads: Et skridt tættere på målet

‘Bikini Island’-deltageren var et kort øjeblik ude af kampen om at vinde ‘Bikini Island’, men det lavede Christopher om på.

Af Mikkeline Andersen - 1. oktober 2015 kl. 22:50

Pink Ø blev igen den mindste ø, og det fik fatale konsekvenser for øens beboere. Alle er de nemlig ude af ‘Bikini Island’. Næsten.
Som en sidste hersker-opgave skulle Christopher udvælge en deltager fra Pink Ø, som sammen med Blå Ø skulle i finalen. Christophers valg faldt på Savas, som jublende kunne stille sig over ved siden af Blå Ø.
– Christopher valgte mig, fordi jeg var den eneste, han kunne stole på, og den han bedst kunne lide fra Pink Ø. Han valgte også mig, fordi han sagde, at han skyldte mig en tjeneste. Men jeg kan ikke huske for hvad, fortæller Savas til Realityportalen.dk og understreger:
– Jeg er squ da glad for at være i finalen, for jeg er et skridt tættere på at vinde hele lortet.
LÆS OGSÅ: Kastebolden Savas: Anja havde ingen chance
Vidste han var låst til Pink Ø
Herskerne på de to øer havde fået til opgave at låse en deltager til deres ø, og det var grunden til, at Savas ikke strøg tilbage til Wetter og Blå Ø.
– Jeg var skredet over på Blå Ø, hvis ikke Casper havde gjort det klart for mig, at han havde låst mig til Pink Ø, siger Savas.
Alligevel endte Savas på Blå Ø som en del af finalen.
Se flere billeder af Savas i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘Bikini Island’-Savas afslører: Jeg elsker Wetter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.