Lykkelig realitybabe jubler: Jeg er gravid!

Til marts kommer der endnu et medlem til familien hos realitydeltageren og kæresten.

Af Jonas Sand - 30. november 2017 kl. 13:02

I flere sæsoner jagtede Anja Pagh uden held kærligheden i Kanal 4-programmet ‘Singleliv’. Det er dog efterhånden flere år siden, at tv-seerne sidst fik lov til at følge med i livet hos realitybaben, men lykken tilsmiler hende i den grad i disse dage.
Sidste år fandt hun nemlig kærligheden, og til foråret bliver tre til fire det lille hjem. 32-årige Anja, der har en søn på ni år fra et tidligere forhold, er nemlig gravid og venter endnu en dreng. Det afslører den lykkelige realitydeltager over for Realityportalen.dk.

Til marts kommer der endnu en dreng i hjemmet hos den tidligere ‘Singleliv’-deltager. (Foto: Privat)


– Jeg er i uge 23, så han forventes at komme engang til marts 2018. Det er skønt at være gravid igen. Jeg var dårlig til at starte med, men ellers har det været rimelig nemt. Jeg forsøger stadig at holde mig aktiv, men sofaen trækker mere og mere, fortæller Anja.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor: Gravid og forlovet
Hendes søn glæder sig til at få en lillebror, og Anja er også glad for, at det er endnu en søn, der vokser i maven på hende.
– Jeg har det rigtig fint med, at det er en dreng. Jeg var selv overbevist om, at det var en pige, men en dreng er meget velkommen.
– Så ved man, hvad man går ind til, og så har jeg har en god grund til at lokke kæresten til at få en mere en dag, griner hun og tilføjer, at de lige ser, hvordan det går med ét barn, inden de beslutter sig for, om de skal have flere sammen.
LÆS OGSÅ: Ung mor har fået ring på fingeren

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Anja fik en sjov og noget speciel gave i ‘Singeliv’.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Simone viser maven frem: Sådan går graviditeten
Et rigtig godt år
Anja har forståeligt nok været lykkelig i det seneste års tid. Graviditeten er nemlig ikke det eneste gode, der er sket for hende.
– Det har været et rigtig godt år for mig. Jeg har det rigtig godt, og jeg er blevet færdig med min uddannelse sidste år og har siden haft arbejde, som jeg er rigtig glad for, fortæller Anja, der er blevet cand.merc. i finansiering og investering og arbejder med realkredit til daglig.
For lidt mere end et år siden mødte hun sin kæreste, og Anja er slet ikke i tvivl om, at han er hendes helt store kærlighed.
– Han dumpede ned i mit liv på det helt rigtige tidspunkt, og jeg er sikker på, at han er den helt rigtige for mig, siger hun og fortæller, at de udover graviditeten også er ved at tage endnu et stort skridt sammen.
– Min kæreste og jeg er ved at bygge hus i Frederiksværk, så der flytter vi op engang næste forår, jubler hun.
LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila afslører: Så vildt er vores sexliv