Lykkelig 'Popstars'-vinder: Ekstremt og surrealistisk - Her & Nu

Lykkelig 'Popstars'-vinder: Ekstremt og surrealistisk

Linnea er glad for at kunne kalde sig vinder af ‘Popstars 2014’.

Popstars
Af Mikkeline Andersen - 4. november 2014 kl. 22:00

Det blev 20-årige Linnea Dam Ebbesen fra Helsinge, der her til aften vandt ‘Popstars 2014’. En sejr, som hun er rigtig glad for.
– Det betyder rigtig meget at vinde, fordi jeg har været igennem en stor udvikling under forløbet på grund af de mange udfordringer. Jeg er kommet længere, end jeg havde troet, siger Linnea til Realityportalen.dk og uddyber:
– Hvis jeg havde været på egen hånd, ville det have taget flere år, men nu har det taget to måneder.
LÆS OGSÅ: Christiane: Fem tips til at slappe af
Mærkeligt at holde det hemmeligt
De talentfulde sangere skulle vise deres talent på The Voice ’14-scenen
– Det var vildt fedt. Jeg rystede for sygt, for det er jo ikke hver dag, at man står overfor 30.000 personer, fortæller hun.
The Voice ’14 fandt sted den 20. september, og det har ikke været let at holde ‘Popstars’-sejren hemmelig.
– Det har virkelig været nedern og mærkeligt at skulle holde hemmeligt, fordi jeg hele tiden selv har været forud i tiden. Folk har været nysgerrige, men jeg har ikke måttet røbe noget, så jeg har bare sagt til folk, at jeg var glad for at være nået så langt.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Michella raser over ‘Popstars’
Svært at vurdere egne chancer
Inden dommerne skulle uddele titlen som vinder af ‘Popstars 2014’, havde Linnea svært ved at vurdere sine egne chancer.
– Man ved ikke, hvad dommerne lægger vægt på. Om de går efter, at man er en original eller en kopi af en anden. Men jeg vidste, at jeg havde min sangstemme på plads i forhold til Sandra, der ikke har sunget så mange år. Men hun er til gengæld en bedre performer, end jeg er, siger Linnea.
Hvorfor det netop blev Linnea, der løb med titlen, gjorde dommerne ikke 100 procent klart.
– Men de lagde vægt på, at jeg er en original, jeg skiller mig ud og min stemme. Jeg er glad for, at jeg ikke skulle vælge en vinder, fordi de andre er ligeså gode. Vi er tre meget forskellige individer, der alle kunne vinde.
LÆS OGSÅ: Chris afslører: Fik ingen tid med dommerne
Skal væk fra ‘Popstars’-stemplet
Selvom Linnea lige har vundet ‘Popstars’, så er målet langt fra nået.
– Det er kun starten. Nu skal jeg af med ‘Popstars’-stemplet, kæmpe og lave mit eget musik, som jeg hele tiden har gjort, slår hun fast og tilføjer:
– Genren kommer til at være melankolsk pop. Jeg vil stille nogle eksistentielle spørgsmål og komme med et budskab i stedet for tomme ord.
LÆS OGSÅ: ‘Popstars’: Nu skal der laves video
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.