Lykkelig 'Paradise'-vinder: Gift og gravid igen - Her & Nu

Lykkelig 'Paradise'-vinder: Gift og gravid igen

Tre bliver snart til fire hos parret, der i weekenden blev gift.

Af Jonas Sand - 12. september 2017 kl. 10:38

Diana Jeanett Nielsen er glad i disse dage, og det forstår man godt. Den 32-årige kvinde, der i 2008 vandt den fjerde sæson af ‘Paradise Hotel’ sammen med Nick Zitouni, er nemlig højgravid, og i weekenden skiftede hun også efternavnet ud. Her blev hun nemlig gift med sin jævnaldrende kæreste, Henrik Hyldelund.
– Vi blev viet på Aarhus Rådhus, hvorefter vi havde inviteret den nærmeste familie til frokost på Restaurant Martino ved Aarhus havn og efterfølgende bryllupskage hos os, fortæller Diana til Realityportalen.dk og slår fast, at hele dagen forløb helt perfekt.
– Det hele gik lige som det skulle. Vi havde den dejligste dag. Vi kunne ikke have ønsket os det anderledes, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt
Planlægger kirkebryllup
Henrik friede tidligere i år på Dianas fødselsdag, hvor han vækkede paradisoen sammen med parrets søn og kort efter stillede det store spørgsmål. Og selv om vielsen i weekenden foregik på rådhuset, så har parret planer om, at de inden længe skal giftes igen.
– Om to år skal vi så have den kirkelige velsignelse, hvorefter vi så holder fest for hele familien og venner, siger Diana og fortæller, hvorfor de har valgt at gøre det på den måde.
– Henrik friede til mig på min fødselsdag i år, og så synes vi, at det var meget naturligt at blive gift nu. Men vi ville ikke holde en stor fest, når jeg er højgravid, så vi ville hellere vente og lige falde til ro som en familie på fire, inden vi planlægger den store fest.
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri
Kan føde når som helst
Diana og Henrik blev for to og et halvt år siden forældre for første gang, da sønnen Frederik kom til verden. Dengang var graviditeten kommet som en overraskelse for parret, men denne gang er det helt efter planen.
– Graviditeten er helt planlagt, og vi glæder os til at blive en familie på fire, og til Frederik får en bror eller en søster. Vi kender ikke kønnet denne gang. Vi har valgt, at det skal være en overraskelse, så det er vi spændte på, siger Diana og fortæller, at de første par år som forældre også er gået helt efter planen.
– Vi har det rigtig godt. Det er gået godt. Det er jo en omvæltning at blive forældre, og til tider er det hårdt, men det er det hele værd, og vi nyder det rigtig meget. Vi har været heldige med Frederik. Han er en let dreng, så vi kan ikke klage.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Aborterede efter slag i maven
LÆS OGSÅ: Paradiso skal være mor: Jeg kæmper med opkast
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.