Lykkelig Linse: Jytte er blevet en helt ny hund

På bare to måneder er der sket en stor ændring med Linses hund Jytte.

Af Emilie Holm Egebro - 5. september 2019 kl. 20:55

Tilbage i april mistede Linse sin 11-årige muskelhund, Cino, til kræften. Der var ingen tvivl om, at hun var i dyb sorg, men som et lille plaster på såret fik hun i starten af sommeren en ny hund, lille Taki, som hun hentede i Grækenland.
Allerede dengang kunne hun fortælle, at der var noget helt specielt mellem hende og Taki, men det har vist sig, at det ikke kun er hende, som Taki er speciel for:
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem
– Det går så godt med Taki. Han har bragt så meget kærlighed med hjem til os – især til Jytte. Hun er blevet en helt ny hund, der ikke er sur på andre hunde længere. Før kunne hun godt være lidt vrissen, men det er helt forsvundet nu, fortæller en glad Linse til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn
– Jytte og Cino legede heller aldrig sammen, da han var for voldsom, og Jytte var på tålt ophold for ham, så de havde ikke rigtig noget med hinanden at gøre. Taki og Jytte leger sammen to timer om dagen, så det er jo bare så dejligt. Så det har virkelig været godt for Jytte og mig at få Taki. Han har virkelig bragt meget kærlighed til familien.
Se Linse i ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad
Se det triste klip, hvor Linse siger farvel til Cino, herunder:

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os