Lykkelig Janni Ree: Sådan gik min datters bryllup

Lørdag var en stor og rørende dag for ‘Forsidefruen’, hvis datter, Nathalie Mathorne, blev gift.

Af Louise Andersen - 14. august 2018 kl. 8:55

Det var en meget lykkelig mor, der kunne berette om sin datters vellykkede bryllup i weekenden. Janni Rees datter, Nathalie Mathorne, gav nemlig sit ja til Mads Bislev Jakobsen i marmorkirken lørdags.
– Det gør jo en mor lykkelig, og det var simpelthen fantastisk. Det gik lige efter bogen. Der var fantastiske taler og sange, og alle var glade, fortæller Janni om sin datters store dag.
STORT GALLERI: ‘Forsidefruens’ datter gift i Marmorkirken: Nu er du min
STORT GALLERI:  Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se klippet, da Karsten spiste elefantlort.


CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
Brudeparret, som blev viet i marmorkirken, havde valgt kun at invitere deres nærmeste til den efterfølgende fest på No1 Domus Portus på Østerbro.
– Vi var 50, og det synes jeg er rigtig fint. Alle kom overens med hinanden. Når nu man er samlet familier på kryds og på tværs, så er det jo altid lidt af et puslespil. Men det var rigtig fint, meget rørende og helt fantastisk, siger Janni.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu vender Linse tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: Efter beskyldninger om overgreb: Frederik melder Fie til politiet

Gav brudeparret en rejse til Maldiverne

Det er ikke helt billigt at holde bryllup, og brudeparret havde derfor endnu ikke planlagt en bryllupsrejse. Det fik Janni dog lavet om på, og hun sendte Nathalie og Mads afsted på en flyver allerede i går, mandag.
– Vi valgte at give dem en bryllupsrejse til Maldiverne, hvor de skal være væk i 10 dage med alt betalt, så det er ikke dårligt. Min datter sad bare og græd, da hun åbnede konvulutten i lørdags, og hun var sådan helt: Skal jeg virkelig rejse på mandag? De troede bare, at de skulle tøffe rundt herhjemme, fortæller hun.
Janni Ree er snart aktuel i tv igen, når ‘Forsidefruer’ atter er tilbage med en sæson fire på TV3 tordag den 30. august.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila indrømmer: Jeg er ulovligt i USA
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-par er blevet gift