Lykkelig Irina skal giftes: Sådan friede han

Irina Babenko afslører, hvordan det foregik, da kæresten Morten gik på knæ for hende.

Af Jonas Sand - 22. september 2015 kl. 16:06

For kort tid siden offentliggjorde reality-baben Irina Babenko, at hun var blevet forlovet med kæresten Morten, der har været nede på knæ. Og over for Realityportalen løfter hun nu sløret for, hvordan det hele foregik i går aftes.
– Han gik på knæ herhjemme i stuen foran vores datter på seks måneder og sagde en masse romantiske ting. Det hele var meget rørende, og jeg er glad for, at han gjorde det sådan. Det var et meget specielt øjeblik for os alle tre, fortæller hun til Realityportalen.dk.
– Jeg behøvede ikke at tænke meget over det. Der var ingen tvivl, så jeg sagde selvfølgelig ja med det samme.
LÆS OGSÅ: BREAKING: Populær reality-babe skal giftes
Overraskende frieri
Selv om parret har snakket om det i et stykke tid, så kom det alligevel som en overraskelse for reality-stjernen, der blevet meget rørt.
– Der var kommet nogle hentydninger fra ham, men jeg troede på ingen måde, at han bare ville gøre det. Det kom helt bag på mig, men jeg er så lykkelig. Vi har det godt sammen, og selv om vi har travlt, så nyder vi bare livet.
Parret fik for seks måneder siden deres første barn, datteren Allessia, og de skal lige have overstået hendes barnedåb, før bryllupsplanlægningen går i gang.
Se flere billeder af Irina i galleriet over artiklen.
GALLERI: SE de første billeder af Irina efter fødslen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.