Lykkelig Gustav Salinas i babylykke: Hvad skal jeg kalde hende?

Der er liv og glade dage hos Gustav Salinas, der har fået en baby, og rigtig meget tyder på, at det er en (stor) pige.

Af Louise Andersen - 18. august 2017 kl. 15:00

Det går godt for Gustav Salinas. Faktisk så godt, at han har investeret i en ny baby. En baby, der primært består af stål og aluminium. Gustav har nemlig købt sig en ny bil – en stor, sort Audi Q7!
– Nu har jeg haft min KIA i halvanden år, fordi sidste år var et lorteår. Og nu går tingene godt, så jeg tænkte, at det var på tide, fortæller han, da vi møder ham til bogreception på kagedronningen Ditte Julie Jensens nye bog ‘Tid til kage’.
LÆS OGSÅ: Gustavs vilde fødselsdagsfest
Gustav har stor succes med sit nye fitnesskoncept ‘fitnessnu’, og han arbejder hårdt hver eneste dag. Nu har det hårde arbejde båret frugt, og Gustav har for alvor vind i sejlene – eller hestekræfter i bilen om man vil.
– Nu er det halvandet år siden, at jeg opsagde min kontrakt med TV3, kæresten skred og alt gik bare af lort. Og så sagde jeg til mig selv: En eller anden dag, skal jeg nok få det hele tilbage. Og nu havde jeg pengene, og jeg betaler den i cool cash. Så I’m back bitches!, siger han storsmilende.
På Facebook er Gustav på jagt efter et navn til bilen, som viser sig at være en pige. Har du en idé, kan du jo give ham et praj.
LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Jeg har været sammen med en kvinde

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas: Nej tak til min fede træner
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.