Lykkelig Fie Laursen: Så meget har jeg taget på

Paradisoen er mere end glad for, at hun har fået ekstra kilo på sidebenene.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 23. juni 2015 kl. 20:55

Efter sin medvirken i ‘Paradise Hotel’ er Fie Laursen blevet åben omkring sin spiseforstyrrelse. Opholdet på hotellet i Mexico gjorde, at hun mødte Patrick Brylov, der har støttet hende og hjulpet hende til at komme ud af sine problemer.
I dag, hvor vægten siger lidt mere end 57 kilo, er Fie i bedring, og faktisk har den populære blogger og paradiso det bedre, end hun har haft i lang tid.
– Ni kilo tungere – ni kilo varmere. Jeg er LYKKELIG. Et ord, jeg aldrig havde troet, jeg skulle bruge om mig selv og mene, skriver Fie på sin blog.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Så meget tjener Fie Laursen på sin blog
“Hvis du vil leve, skal du spise”
En drøm om modelkroppen og håbet om at undgå kommentarer på Instagram satte gang i Fies vægttab. Men hvordan, hun kunne bekæmpe sin lede ved mad, er knap så klart.
– Det er svært for mig at forklare, hvad der gjorde, at jeg klarede mig igennem dette (spiseforstyrrelsen, red.). Det var ikke let, og der er ikke en magisk formular for, hvad man kan gøre. For mig var det bare et spejl, der betød mindre og mindre, og en vægt der blev lagt væk, skriver hun.
Med tiden blev sygdommens alvor tydelig for Fie. Særligt en sætning hjalp hende på vej til den erkendelse.
– Hvad, der motiverede mig, var citatet: “Hvis du vil leve, skal du spise”. En sætning, der kom fra en af mine tætte venner. Det er vildt, hvad ord kan sætte i gang i ens tanker. Jeg indså efter lang tid, at mit liv kunne slutte, og at jeg kæmpede for mit liv.
I dag spiser Fie alle former for mad. Med glæde. Både salater og søde sager ryger indenbords, og pasta er blevet paradisoens yndlingsret, fortæller hun på bloggen.
Læs hele Fie Laursens blogindlæg her.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Nu skal folkeskolen gøres færdig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.