Lykkelig Fie: Jeg har aldrig haft det bedre

Fie Laursen er et godt sted i sit liv.

Af Lærke Stræde - 12. august 2021 kl. 12:00

Det er ingen hemmelighed, at nogle perioder har været bedre end andre i 25-årige Fie Laursens liv. Bloggeren og realitystjernen har altid været transparent omkring hendes mentale helbred og særligt hendes bipolare lidelse, som har medført, at hendes sindstilstand i perioder har været svingende.

Men nu tyder det altså på, at der er kommet styr på hovedet, for de seneste måneder har Fies humør været stabilt, og den udvikling er hun lykkelig for.

– De sidste par måneder har jeg været så lykkelig, at det føles helt uvirkeligt, fortæller Fie sine følgere på Instagram.

– Normalt når jeg føler mig lykkelig, så plejer det typisk ikke at vare ved. Men lige nu er faktisk første gang, siden jeg var et lille barn, at jeg oprigtigt føler mig lykkelig. Jeg har bare elsket livet gennem flere måneder.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Den 25-årige blogger og influencer har altid fundet støtte i sine mange trofaste følgere, men hun har også måttet lægge øre til kritik fra omverden. Kritikken jagede hende for et halvt år siden til Spanien, hvor hun ville starte en ny tilværelse og forhåbentlig finde lykken.

Og det, må man sige, lykkedes.

– Der har ikke været noget, der har kunne få mig ned eller påvirke mit humør. Jeg føler mig så velsignet. Jeg kan slet ikke lade være med at smile hver eneste dag, siger Fie og afslutter:

– Jeg håber, at alle på et tidspunkt opnår denne sindstilstand. Det er den bedste følelse, jeg nogensinde har følt.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles

LÆS OGSÅ: Se billederne: Charlotte Bøving sagde ja til Christina

Læs mere om