Lykkelig 'Ex on the Beach'-babe: Jeg er blevet forlovet - Her & Nu

Lykkelig 'Ex on the Beach'-babe: Jeg er blevet forlovet

Emma havde allerede mødt manden i sit liv, inden hun rejste til Brasilien for at deltage i ‘Ex on the Beach’ 4.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. maj 2020 kl. 13:04

Da det gik løs med ‘Ex on the Beach’, var det bestemt ikke let for nogle af fyrene at smigre sig ind hos Emma Josefine fra Nordjylland. Robin var den, det lykkedes bedst for, men det blev aldrig rigtig godt mellem de to.
LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!
Nu viser det sig, at der var en god grund til, at Emma ikke var let at vinde, og hvorfor hun endte med at trække sig fra optagelserne. Hun havde ikke sig selv med – men hendes hjerte var også et andet sted hos en mand hjemme i Danmark, som hun havde mødt allerede inden, hun rejste til Brasilien. Det skriver Se og Hør.
LÆS OGSÅ: Linse har fået en genial idé – Cengiz bakker op
Den heldige hedder Oliver Vestergaard, og i weekenden gik han på knæ for Emma. Svaret var ja, og baben har siden været så lykkelig, at hun endda har delt den romantiske oplevelse med sine følgere på Instagram. Til nu har hun ellers holdt privatlivet hemmeligt.
LÆS OGSÅ: Mikkel om nyt realityhunk: Han bliver højrøvet
– Jeg har aldrig følt noget så rigtigt, som jeg gjorde, da jeg sagde ja til, at det skal være du og jeg for evigt. Min glæde kan ikke beskrives med ord, fortæller Emma.
Oliver Vestergaard friede i Skagen ved havet. Han overraskede Emma med at køre hende dertil i sin Porsche, hvor han holdt en smuk tale og forkælede hende med champagne og en flot ring.
LÆS OGSÅ: Ikke set i ‘Paradise Hotel’: Nu deler Freja Rømer egne videoer
Det nyforlovede par arbejder begge to i en forretning i Aalborg, og det var her, de fik øjnene op for hinanden.

Læs mere om