Lykkelig Claudia Rex afslører detaljer om frieriet og viser ringen frem

Nytårsdag friede skuespiller Pelle Emil Hebsgaard til Claudia Rex, og nu viser danseren den flotte ring frem.

Af Louise Andersen - 10. januar 2018 kl. 14:55

Rigtig meget tyder på, at Claudia Rex vil huske nytårsdag 2017 som noget ganske særligt. Det var nemlig den dag, hendes kæreste, skuespiller Pelle Emil Hebsgaard, faldt på knæ og friede til hende. Nu fortæller hun om frieriet på sin blog.
SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram
– Det var simpelthen så romantisk! Jeg vidste godt, at Pelle var skabt for mig, men han understregede det lige ved at planlægge et så fantastisk frieri lige efter mit hjerte, skriver Claudia.
Parret startede en tradition på deres første nytårsaften sammen: De skulle hver især give hinanden en lille overraskelse. Claudia Rex havde forberedt skøjteløb og en romantisk gåtur i Frederiksberg Have med varm kakao. Pelle Emil Hebsgaard havde taget den skridtet videre.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Efter kærlighedserklæringen: Sådan går det Amalie og Peter i dag
–  Med bind for øjnene blev jeg kørt afsted, og jeg fik først lov til at åbne øjnene, da jeg stod foran den kirke, som jeg altid har ønsket mig at blive gift i: Frederiksborg Slots Kirke. Jeg skal nemlig fortælle jer, at denne kirke har været vidne til mange smukke begivenheder i min familie, og jeg selv er døbt der, skriver Claudia og fortsætter:
– Min søde kæreste havde arrangeret en privat tur på det smukke slot. Og når jeg siger privat tur, så mener jeg, at min dejlige kæreste havde forberedt en skræddersyet tur, hvor han selv viste mig rundt og havde memoreret alle de historiske ting, der var at fortælle om det eventyrlige slot. 
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-familie stærkt berørt af 17-årigs forsvinden
LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Min mor har kræft i hjernen
Rundvisningen endte i dronningens bedekammer med udsigt over hele det smukke kirkerum, og dér faldt Pelle på knæ.
– Det er en surrealistisk følelse at blive friet til, for tiden går i stå, og jeg var ikke sikker på, om det var gas eller han virkelig mente det. Jeg begyndte derfor bare at grine og endte selvfølgelig med med et kæmpe ‘JA’ og et ordentlig smækkys! ’’HUN SAGDE JA’’ råbte han, og ud fra en hemmelig gang strømmede vores bedste venner ind og fejrede kærligheden med os, skriver Claudia. 
Nu står den på bryllups-planlægning for parret, og så viser Claudia ringen frem på sin blog. Du kan se den her.
LÆS OGSÅ: Claudia Rex’ kæreste afslører: Dét sker der hjemme i stuen
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø