Lykkelig Caroline Fleming jubler: Det er skønt!

Der sker flere gode ting i Caroline Flemings liv.

Af Jan Körner - 14. september 2019 kl. 19:55

Selv om de tidligere har ligget i strid med hinanden om deres fælles søn, 8-årige Nicholas, så ånder alt fred og idyl mellem Caroline Fleming og fodboldspilleren Nicklas Bendtner.
Det fortalte Caroline Fleming, da hun i sidste uge kom alene til premieren på gyserfilmen ‘IT 2’. Hun glæder sig over, at begge forældre nu er tilbage i Danmark på fuld tid, efter at hun flyttede hjem fra London, og Bendtner skal spille for FCK.
– Det er fantastisk. Jeg håber, det giver en masse glæde både til Nicholas og til hans far. Det ville jo være skønt for dem at kunne bruge mere tid sammen, så jeg ønsker Nicklas alt det bedste, fortalte hun med et smil.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’
Og de nye toner er allerede slået igennem i form af besøg af Bendtner.
– Han har været i det nye hus flere gange, og vi har et rigtig fint forhold til hinanden. Vi kommer naturligvis også til at se meget mere til hinanden. Det er da klart. Jeg er så lykkelig på hans vegne, Nicholas’ vegne og lykkelig for, at vi alle nu er i samme land på samme tid, sagde Caroline Fleming, der havde en stor, blå bule på læben.
– Jeg slog mig på min køkkendør. Jeg laver jo meget mad, men man skal bare huske at lukke for lågerne, sagde hun.
Ellers er hun glad for at bo i prins Joachim og prinsesse Maries hus nord for København.
– Det er så vidunderligt. Naturen og at kunne bade i vandet. Det har jeg jo slet ikke været vant til. Jeg er tilfreds med huset, fortalte hun og understregede, at hele familien er glade for at være i Danmark.
– Jeg tror, jeg er kommet hjem for at blive, sagde tv-baronessen.
LÆS OGSÅ: Caroline på plads i Joachims hus: Det er pragtfuldt