Luna testet for corona: Jeg er mildest talt grædefærdig - Her & Nu

Luna testet for corona: Jeg er mildest talt grædefærdig

Luna er i isolation med sine tre drenge og venter på svar fra Covid-19-test.

Af Rikke Lynge - 14. august 2020 kl. 19:26

Luna Munk fra ‘De unge mødre’ fik sig i ugen en kedelig besked fra skolen. Lunas ældste søn, Zacharias, lærer er testet positiv for corona.

– Jeg ved seriøst ikke, hvem fanden jeg har gjort ondt, men jeg synes godt snart, jeg kan møde noget medgang, skriver Luna på Instagram.

LÆS OGSÅ: Luna om velgørenhedsløb: Det har kostet mig trofaste følgere og et venskab

Efter beskedet frygter Luna, at hun selv er positiv, da hun har følt flere symptomer, der passer på Covid-19.

– Jeg har selv en masse symptomer, som jeg egentlig har kædet sammen med operationen og indlæggelsen. Muskelsmerter, vejrtrækningsbesvær ved bevægelse, hovedpine, feber (trods mit infektionstal var 3) mv. Så selvfølgelig er jeg jo nødt til at reagere, skriver Luna fortsat, der for nylig var indlagt med en byld på albuen og rosen infektion.

LÆS OGSÅ: WOW! Linse har på rekordtid tabt 19 kilo

Luna kontaktede straks vuggestuen og børnehaven og fik sine to andre drenge hjem, og nu er hele familien i isolation, indtil de har svar fra deres corona-test.

– Jeg er mildest talt grædefærdig, simpelthen fordi jeg ikke lige kan rumme mere, jeg trænger bare til at sove og restituerer, men nu starter vi forfra. Oveni det har Zilas fødselsdag på søndag, noget jeg godt kan skyde en hvid pil efter. Det er hårdt, mit hoved er ved at sprænge lige nu, skriver Luna.

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Steffen fra ‘Landmand søger kærlighed’ deler stor nyhed

Læs mere om