Luna går 70 km: Sundhed er subjektivt

Luna Munk fik et minde for livet, da hun formåede at gå 70 kilometer med 15 kilos oppakning.

Af Lærke Stræde - 2. juli 2021 kl. 18:58

Den seneste uge har budt på lidt af hvert for Luna Munk, som besluttede sig for at give sig selv den helt store udfordring og begive sig ud på en 70 kilometer lang gåtur med 15 kilos oppakning. Selvom turen var udfordrende, var det i sidste ende det hele værd, for ‘De unge mødre’-stjernen kom hjem med mere end bare et sæt ømme stænger.

– Det bliver et minde for livet. Et minde om dengang, jeg gik 70 kilometer, mødte den mest fantastiske gæstfrihed fra en følger, jeg ikke kendte personligt, om da jeg gik mange kilometer i sandaler, om da jeg troede, en flyver ville styrte ned i mig, om rådyr, der nærmest hoppede om ørene på mig, om den smukkeste natur, skriver Luna i et opslag på Instagram og fortsætter:

– Om gensynet med Helgenæs, herunder efterskolen og mine afdøde oldeforældres sommerhus, om at sove i shelter ned til vandet og blive vækket af havets brusen og mågerne og dagen efter tage rygsækken på igen og gå op til tyskertårnet og bestige det vildeste terræn. Jeg glemmer det aldrig.

LÆS OGSÅ: Philine anklaget for falsk reklame

Tak, krop!

For Luna er gåturen en personlig sejr, fordi hun ofte har hørt, at hendes krop er usund, og at hendes vægt belaster hendes knæ. Men med 70 kilometer i benene og dertilhørende 15 kilo på ryggen har den unge mor nu bevist, at sundhed er et subjektivt begreb, mener hun.

– Tak for at give mig så mange fantastiske minder, krop, du gør det det godt!, lyder det fra Luna, som også udviser stor taknemmelighed overfor hendes følgere.

– Tak til alle jer, der har skrevet, jer, der hepper, og alle jer, der er skide søde. Ingen tvivl om, at I skaber en større motivation for mig, i er fantastiske!

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso svigtet af kæresten

Se billederne fra den lange gåtur på Lunas Instagramprofil:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Luna Munk (@lunamunk_blog)

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mascha Vang udgiver biografi

LÆS OGSÅ: Ung mor: Fortryder min graviditet

Læs mere om