Luna åbner op om svær fortid med mobning og selvmordsforsøg

Luna Munk fra ‘De unge mødre’ har haft en hård medfart i livet med antidepressiv medicin, det fortæller hun i det seneste afsnit af ‘De unge mødre’.

Af Rikke Lynge - 14. maj 2021 kl. 19:25

Luna Munk kendt fra ‘De unge mødre’ som alenemor til drengene Zacharias, Felix og Zilas fortæller i det seneste afsnit af det populære program på discovery+ om en svær periode i livet, som hun for alt i verden ikke vil tilbage til.

– Jeg har været på antidepressiv fra jeg var 15, til jeg var 18, og det var ikke sjovt. Jeg kom på antidepressiv dengang, fordi jeg havde haft det rigtig svært i folkeskolen, jeg var blevet mobbet og havde skiftet skole rigtig mange gange, fortæller Luna i programmet og uddyber, hvor galt det stod til.

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen

– Jeg var selvdestruktiv, jeg har på et tidspunkt også prøvet at begå selvmord og skåret i mig selv. Til sidst sagde lægen, at jeg skulle på de her antidepressiv i en alder af 15 år, fortæller Luna ærligt.

Medicinen medførte en masse bivirkninger, som at Luna blandt andet tog 30 kilo på, og det var første gange, hun oplevede at være overvægtig.

– Jeg oplevede også, at jeg var psykisk afhængig af pillerne. Jeg troede, at hvis jeg glemte at tage pillerne et par timer, så ville jeg være ulykkelig, og det vil jeg rigtig gerne undgå igen. Jeg vil hellere arbejde med mig selv end at fylde min krop med en pille, fortæller Luna.

LÆS OGSÅ: ØV: Elsket program lukker og slukker

LÆS OGSÅ: Ung mor slår fast: Jeg er blevet den bedste udgave af mig selv

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05.

LÆS OGSÅ: Melvin taler ud om hjernetumor: Så slemt var det

Læs mere om