LUMMER TORSDAG: Gruppebad på 'Bikini Island' ender med onani-action

Wetter og Christopher tager et fælles bad, og det får Savas i så godt humør, at han må lette trykket.

Bikini Island
Af Emilie Holm Egebro - 24. september 2015 kl. 14:55

Aftenens afsnit af ‘Bikini Island’ bliver bestemt ikke kedeligt. Savas har flere gange givet udtryk for, at han er helt vildt med Wetter. Og da han opdager, at Christopher og Wetter er i gruppebad, kan han slet ikke styre sig.
– Hej, hvad så? Ej, skal jeg ikke skumme jer ind? Du skal lige have lidt sæbe i røven. Og jeg vasker også lige dine baller Wetter. Og i røven, siger Savas, da han opdager de to fyre i badet.
– Det gør mig mega liderlig, at jeg er i bad med Christopher og Wetter. Det er bare wow, afslører han.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG ‘Bikini Island’: Savas får nusset sin tissemand
‘Jeg river den af’
Da de to ‘Bikini Island’-fyre endelig er færdige i badet, kan Savas ikke holde til det længere. Han er nødt til selv at snuppe en tur under bruseren.
– Da Wetter og Christopher har tørret sig, taget underbukser på og kommet ud til de andre, der får jeg en lille fiks ide om, at jeg også skal ud under bruseren og skylle alt saltvandet af mig, forklarer Savas og fortsætter så:
– Jeg blev simpelthen så ophidset og så stang-fucking-liderlig af at skumme de to drenge ind, og så ender det med, at jeg river den af. Ah, hvor var det bare lettende altså. Så dejligt.
Da Christopher og Wetter hører, at Savas har onaneret, bliver de dog knap så begejstrede.
Se med i aften i ‘Bikini Island’ på TV3 klokken 22:00
Få også et smugkig af episoden i klippet nedenfor:

LÆS OGSÅ: Savas fra ‘Bikini Island’ nyder synet af svedende fyre
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.