Smidt ud og anholdt: Onanerede til 'Fifty Shades of Grey'

Den meget omtalte husmor-film får tilsyneladende biografgængerne til at blive ekstra våde i sæderne.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. februar 2015 kl. 8:45

Den erotiske film ‘Fifty Shades of Grey‘ ruller for alvor i biograferne verden over. Og de fleste mennesker har sikkert prøvet at blive lidt varm i kinderne, når de hede elskovsscener ruller over biograflærredet.
Det er også tilfældet for et par friske biografgængere.
Det begyndte i Norge, hvor det kom frem, at et norsk par havde givet den gas under en biograf-tur i den norske by Tromsø. Nu melder en biograf i den Mexicanske by Sinaloa også om ‘anderledes aktivitet’  i biografsæderne.
En 33-årig mexicansk kvinde blev nemlig så liderlig af at se ’Fifty Shades of Grey’, at hun valgte at give sig selv en ‘lille opkvikker’ midt under filmen. Det gjorde hun med lyd på, således de andre biografgæster kunne følge med på sidelinjen, det skriver Daily Star.
Kvindens liderlige brølen blev dog til sidst for meget for personalet, som smed hende ud af biografen. Hun blev efterfølgende anholdt og sigtet for offentlig uanstændighed.
Du kan se ‘Fifty Shades of Grey’ i alle de danske biografer – og du kan se traileren herunder. (Men hold hænderne over dynen, tæppet, puden etc.)

LÆS OGSÅ: ‘Fifty Shades of Grey’-stjerne: Mine forældre må ikke se filmen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.