'Luksusfælden'-ekspert indrømmer økonomisk bommert - Her & Nu

'Luksusfælden'-ekspert indrømmer økonomisk bommert

Det viser sig, at programmets eksperter også har økonomiske skeletter i skabet, som de stadig ærgrer sig over.

Af Louise Vilsbøl - 4. september 2018 kl. 20:55

Netop nu ruller den 21. sæson af ‘Luksusfælden’ over skærmen, og det er tiende år, programmet kører på TV3. I anledning af sidste uges sæsonpremiere sendte to af programmets eksperter live på Facebook, hvor seerne kunne stille dem spørgsmål. Et af af spørgsmålene lød på, om de nogensinde selv havde gjort noget økonomisk uansvarligt. Det var Carsten Linnemann ikke sen til at indrømme, at han havde.
SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-babe ud som mand
– Nu sidder jeg og bliver lidt flov, det kan jeg lige så godt sige, for da jeg var helt ung, der købte jeg en sofa ude i et stort kendt dansk møbelhus på afbetaling. Og ehh, der skete det med den sofa, at jeg kun havde den ganske kort tid, for jeg sad ikke særlig godt i den, fortæller Carsten og fortsætter:
– Men lånet på sofaen det beholdt jeg, efter jeg havde solgt den kort tid efter. Indimellem så synes jeg stadig, det er ldit ærgerligt. Jeg bliver helt flov over at sige det, fortæller en tydelig pinligt berørt Carsten.
LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter afslører: Derfor får vi så gode aftaler
Den anden halvdel af hovedpersonerne i live-udsendelsen er dog ikke helt så meget for at fortælle om sine egne økonomiske eskapader, men lidt kommer der dog ud af ham.
– Jeg tror bare, jeg har fortrængt det, hvis jeg har gjort noget økonomisk dumt på et tidspunkt. Det har jeg helt sikkert, men jeg kan faktisk ikke rigtig komme på det. Jeg købte en racercykel på et tidspunkt til 10-15.000, som jeg måske ikke fik cyklet helt så meget på, men den blev solgt igen, så noget af tabet blev dækket ind igen, da den blev solgt på et tidspunkt, fortæller Gustav Juul.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert afslører eget overforbrug
Se hele liveudsendelsen fra Facebook herunder, hvor eksperterne svarer på alle seernes spørgsmål.