'Luksusfælden'-deltagere: Vi har fået ro på tilværelsen nu

Der er kommet meget mere ro på Lotte og Brians tilværelse efter deltagelsen i ‘Luksusfælden’ på TV3.

Af Louise Andersen - 20. februar 2018 kl. 20:58

Kenneth Hansen og Carsten Linnemann var på en hård opgave, da de i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ skulle hjælpe Lotte og Brian, der efterhånden havde opbygget en gæld på 1.182.000 kroner.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperterne afslører: Derfor får vi så gode aftaler
Parret havde svært ved at se, hvordan de nogensinde skulle slippe ud af gælden, men med hjælp fra eksperterne, fik de afskrevet deres gæld med hele 482.000, og dét var en stor hjælp.
– Det var helt vildt fedt, for vi synes jo, at det virkede håbløst. Vi fik også at vide af eksperterne, at vores kreditorer ikke havde være nemme at snakke med. Det var også den fornemmelse, jeg selv havde, så det var vildt flot, at de kunne få det i hus, siger Lotte til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Vi hader ikke husdyr, men …
Lotte og Brian overholder fortsat budgettet og har, ifølge Lotte, penge i overskud hver måned. Dermed er der lys forude for parret, der, hvis de fortsat holder budgettet, kan være gældfrie om syv år.
– Syv år virker først som lang tid, men hvis man tænker igennem sit liv, så er syv år jo ingenting. Jeg synes, at det er en rigtig dejlig tanke. Nu bliver der ro, og de får penge. Ingen rykker i os mere, og det er dejligt. Så er man fri for kuverter og indkaldelse til Fogedretten og sådan nogle ting. Det er rigtig rart. Vi har fået ro på tilværelsen, siger Lotte, der samtidig fortæller, at parret er flyttet sammen, og at hun har fået fast job pr. 1. januar.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’

Ikke meget at sige nej til længere

I programmet kommer det frem, at Brian tidligere har haft svært ved at sige nej til Lotte. Dét er heldigvis ikke et problem længere.
–  Der er ikke så meget at sige nej til. Jeg kan jo godt se fornuften i, at de penge, vi har, ikke skal bruges på hat og briller, hvis vi skal kunne leve også, siger Lotte.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager jubler: Nu kan jeg drikke vand!
I dag er Lotte glad for, at hun i sin tid tilmeldte sig ‘Luksusfælden’, og at parret rent faktisk kom med i programmet.
– Det var mig, der meldte mig til selv. Egentligt ville jeg gerne have været med selv, men så ville de gerne have Brian med. Det krævede lige lidt overtalelse. Brian er normalt en meget smilende mand, og en meget glad og snakkesaglig fyr. Det er han godt nok ikke i programmet, men det er han altså normalt, griner Lotte.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperterne: Derfor er vi så hårde