‘Luksusfældens’ ekspert jubler: Endelig gift

‘Luksusfældens’ vært Mette Reissmann bliver endelig gift efter Danmarks nedlukning.

Af Marie Varming - 18. september 2021 kl. 13:55

Lørdag den 4. september kunne ‘Luksusfældens’ Mette Reissmann endelig give Nils Gottberg-Rømer sit ja. Klokken 10.45 ankom bruden alene til Københavns Rådhus, og med et grin fortalte hun HER&NU, at parret havde glemt champagnen hjemme på Østerbro, så Nils var kørt hjem for at hente den.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Mette Reissmann, som de fleste kender som den skrappe rådgiver i TV3’s populære program om privatøkonomi, var klædt i en råhvid buksedragt fra Rabens Saloner, og så havde hun en lille buket cremefarvede roser i hånden, som også var prydet af en diamantring fra Nils.

Artiklen fortsætter under videoen.

– Han friede til mig nytårsaften 2019 på en natklub i Berlin. Jeg blev meget overrasket, for tænk, at han har gået og vidst det hele dagen uden at sige noget, men lige da vi talte ned til nytår, og alle råbte hurra, faldt han på knæ, jeg fik en ring, og så var det pludseligt en helt anden fest, husker den 57-årige erhvervsjurist.

LÆS OGSÅ: Tina Lund tager hårdt valg: Min far siger, jeg begår en fejl

Oprindeligt havde parret planlagt at blive gift 1. april 2020, men så blev Danmark lukket ned, og brylluppet måtte udskydes knap halvandet år.

– Jeg fik da også et chok, da Mette Frederiksen for nyligt indkaldte til pressemøde. Jeg tænkte: ”Åh nej, ikke igen”, husker Mette Reissmann.

LÆS OGSÅ: Populær vært chokerer: Det er slut!

Heldigvis var der ikke flere restriktioner, så hun og Nils kunne holde bryllupsfest for deres godt 100 gæster i Nordisk Films gamle studier i Valby, og det var med drinks, streetfood og DJ til den lyse morgen.

 

Læs mere om