Får vildt ultimatum: Dropper de ud af ‘Luksusfælden’?

I ‘Luksusfælden’ står et ægtepar overfor at skulle sælge begge deres hjem, hvis de vil have eksperternes hjælp, og det ultimatum bliver bestemt ikke modtaget positivt.

Af Lykke Buhl - 16. februar 2021 kl. 14:00

Tirsdag aften løber andet afsnit af ‘Luksusfælden’ over skærmen på TV3, og her møder vi Camilla og Jesper fra Høng.

Parret har en massiv gæld på næsten 2,8 millioner, som de ejer to huse for. Men i gælden ligger også Camillas store skattegæld og Jespers dyre kviklån, og ingen af delene bliver betalt af på. Derfor har parret hver måned misligholdt gæld for knap 20.000 kroner.

Men det afholder dem ikke fra at bruge løs af deres penge, for midt i den alvorlige situation har de både holdt kæmpe bryllup, fået nyt køkken og købt biler og tøj. Og det på trods af, der har været slukket for strømmen i deres hjem.

LÆS OGSÅ: Fra millionær til hjemløs: Sådan er det gået siden ‘Luksusfælden’

“Det kommer ikke til at ske!”

Da eksperterne Jan Swyrtz og Kenneth Hansen kommer på besøg for at rydde op i parrets økonomi, får de hurtigt overtalt dem til at forsøge at få solgt Jespers hus, som flere gange har været ved at ryge på tvangsauktion.

Men da eksperterne stiller dem det ultimatum, at de også skal af med Camillas hus, hvor parret og deres børn bor, så stejler Camilla.

– I kan tage alt andet fra mig, men mit hus tager ikke. Alt andet, understreger Camilla skarpt overfor eksperterne, mens Jesper får tårer i øjnene.

– Jeg kan lige så godt sige det, som det er: Det kommer ikke til at ske. Så er det sagt!

LÆS OGSÅ: 5 ting, du ikke vidste om ‘Luksusfælden’

“Så kan vi ikke hjælpe jer”

Eksperterne må dog understrege overfor parret, at med en så sløj økonomi som deres, så kan de ikke hjælpe dem videre, hvis ikke de kommer af med begge deres hjem.

– Jeg kan godt forstå, det er svært, men I står også i en virkelig, virkelig vanskelig situation, og på et eller andet tidspunkt, når kreditorerne ikke får nogen penge og mister tålmodigheden, så kommer de også efter det her hus, forklarer eksperten Kenneth Hansen overfor parret.

– Jeg bliver desværre også nødt til at sige til jer, at hvis I siger: “Jamen, det vil vi ikke”, så er det jeres beslutning, men så kan vi ikke hjælpe jer, lyder det kontant.

Herunder kan du se, da eksperterne stiller ultimatummet, som får parret til at stejle

Hele andet afsnit af ‘Luksusfælden’ kan ses i aften kl. 20 på TV3 eller allerede nu på Viaplay.