'Luksusfælden' sparede dem for rekordbeløb: Sådan går det i dag - Her & Nu

'Luksusfælden' sparede dem for rekordbeløb: Sådan går det i dag

Eksperterne sparede parret for 1.747.000 kroner og gav dem en vej ud af gældshullet.

Af Jonas Sand - 7. marts 2017 kl. 21:04

Der var hjælp at hente til Kamilla og Rasmus i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’. Masser af hjælp. Parret skyldte samlet 2,4 millioner kroner væk, og udsigten til at slippe af med gælden var ikke-eksisterende, da Carsten Linnemann og Kenneth Hansen kom på besøg.
Allerede halvanden time efter eksperternes første besøg gik parret i gang med at sælge ting og finde poster i budgettet, hvor der kunne spares på. Det imponerede eksperterne, og parret fortsatte i samme stil gennem programmet.
Det hårde arbejde gav pote. Da Carsten Linnemann og Kenneth Hansen vendte tilbage i slutningen af programmet var det med beskeden om, at de havde sikret Kamilla og Rasmus en samlet besparelse på 1.747.000 kroner på deres gæld – en rekordbesparelse i ‘Luksusfælden’.
– Det var så fantastisk at få den nyhed. Det havde vi slet ikke forventet. Som jeg også sagde i programmet, så tilmeldte vi os primært for at få et overblik. Vi vidste godt, at de nok ville kunne spare os for lidt, men at det var så meget, det er helt sindssygt. Det havde vi ikke regnet med, fortæller en lykkelig Kamilla til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Rystede ‘Luksusfælden’-eksperter: I slipper aldrig af med gælden
Tyvstartet på gælden
Parret er fortsat i samme stil, efter kameraholdet har forladt Ringsted. Og selv om eksperternes budget først træder i kraft til sommer, så er parret allerede tyvstartet.
– Det er gået rigtig, rigtig fint. Over alt forventning. Budgettet fra eksperterne gælder jo først fra om tre-fire måneder, når jeg er færdig med at læse, men vi er gået tidligere i gang med at betale af på gælden, siger Kamilla.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
– Indtil videre har vi betalt fem kreditorer ud, og vi er i gang med at spare op, så vi kan betale den sjette ud på én gang. Det er møbelregningen, og når vi har betalt den ud, så vil vi have betalt ud for omkring 120.000 og sparet yderligere 30.000 i renter – inklusiv bilen, som vi sparede godt 60.000 på at levere tilbage. Det er jo helt vildt.
Derfor regner de heller ikke med, at der går de 12 år, som eksperterne regnede sig frem til, før parret er sluppet af med gælden.
– Der går ikke 12 år. Vi regner med at være gældfrie om seks til otte år – hvis alt går efter planen altså. Men der er ingen tvivl om, at vi i hvert fald vil følge eksperternes budget, for hvem smider lige så fantastisk en aftale på jorden?
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Tonny og Marianne fik alligevel hjælp af ‘Luksusfælden’
“Vi er så taknemmelige”
Kamilla og Rasmus har derfor på ingen måde fortrudt, at de tilmeldte sig TV3-programmet for at få styr på økonomien.
– Vi er rigtig glade for, at vi tilmeldte os. Jeg har gået med tanker om det i flere år og forsøgt at overtale Rasmus, der dog ikke var interesseret i det. Men det lykkedes altså nu, og det har vi på ingen måde fortrudt. Det var hårdt at medvirke, men det var det hele værd, slutter Kamilla.
Hun og Rasmus ved endnu ikke, hvad der skal ske til sommer, når Kamilla er færdig med at læse. Parret satser på, at hun kommer i arbejde med det samme, men det er ikke til at vide på nuværende tidspunkt. De er dog ikke i tvivl om, at de kommer til at overholde budgettet.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Christian: Derfor rører jeg så meget ved Mette
Herunder kan du se, hvordan det så ud, da Rasmus og Kamilla fik de fantastiske nyheder om besparelsen på gælden:

LÆS OGSÅ: Luksusfælden’-ekspert skuffet over Trine: Der var jo ikke langt til målet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.