'Luksusfælden': Sådan går det Patrick i dag

Eksperterne i ‘Luksusfælden’ har fået Patrick til at forstå, hvad kroner og ører er værd.

Af Mikkeline Andersen - 23. september 2014 kl. 20:50
Det var ikke helt nemt at lukke ekspertene inden for, men Patrick er glad for deres hjælp. (Foto: TV3)

Det var ikke helt nemt at delagtiggøre ekspertene i familiens økonomi, men Patrick er glad for deres hjælp. (Foto: TV3)

I Malaga stod Patricks mor, Henriette, klar med penge, når han ville have det. Det var ikke megen forstand, som Patrick havde på kroner og ører. Faktisk ingen. Men efter eksperterne, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann, har hjulpet mor og søn, har Patrick fået styr på sin økonomi.

– Nu har jeg forstået hvad økonomi er for en størrelse. Og hvor farligt det er, hvis man ikke har styr på den. Så jeg har klart fået det ud af programmet, som jeg havde håbet på, siger Patrick til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert om par: Spild af vores tid
Er flyttet sammen med kammerat
Patricks mor Henriette er maniodepressiv og bor permanent i Malaga, fordi det varmere vejr hjælper på hendes sygdom. At Patrick skulle flytte fra sin mor og hjem til Danmark, bekymrede hende, fordi han ingen sans for økonomi havde. Men alene i Danmark klarer Patrick sig.
– Jeg bor med en kammerat i en studiebolig. Vi lægger månedlige og ugentlige budgetter, så der altid er penge nok. Efter Jan og Carstens hjælp har jeg fået styr på det, siger han og tilføjer, at hans moster har hjulpet med at lægge budgetterne.
Inden Patrick flyttede hjemmefra, havde han forestillinger om, hvor meget det koster at klare sig selv. Forventningerne stemmer overens med virkeligheden, men prisen på mad er billigere, fordi de er to, fortæller han.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par raser over sammenklipning
Fokus er på skolen
I sommerferien havde Patrick et studiejob, men da skolen for alvor startede, kunne han ikke få det til at hænge sammen.
– Studiejobbet gik i vasken efter sommeren, fordi der kom en del lektier. Jeg har fuld fokus på skolen, og så tager jeg et studiejob, når tiden er til det, siger Patrick.
Han er glad for at være kommet i gang med at læse, og han nyder livet i Danmark, selvom han til tider savner livet i Malaga. Mest af alt savner han sin mor og søster.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Amalie tvinges til at sælge sin brudekjole
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.