’Luksusfælden’-Pia utilfreds med mediefremstilling

Pia fra ’Luksusfælden’ mener, at medierne har strammet hendes citater, efter programmet i går.

Af Jonas Sand - 18. februar 2015 kl. 17:50

I tirsdagens udgave af ’Luksusfælden’ kunne man møde Kenni og Pia fra Thisted i Nordjylland, der med en gæld på over én million kroner havde ramt muren. Efterfølgende kunne vi på Realityportalen.dk fortælle, at det er gået godt for parret siden optagelserne, og at de holder budgettet samt betaler de aftalte beløb af på gælden.
Forvirringen var dog stor, da man på samme tid hos andre medier kunne læse det stik modsatte i form af historier om, at de ikke kunne holde budgettet. Vi har dog været i kontakt med deltagerne igen, og de kunne hjælpe med at opklare forvirringen.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Vil rådgive andre, men har selv kæmpe gæld
BT har strammet citaterne
Eksperterne i gårsdagens program, Jan Swyrtz og Carsten Linnemann, lagde nemlig et budget for parret, hvor de skulle have 6900 kroner til sig selv. Så højt er beløbet ikke på nuværende tidspunkt, da Pia endnu ikke har fået et fuldtidsarbejde. Parret klarer sig dog alligevel.
– Jeg er ikke helt tilfreds med de citater, for BT har strammet dem lidt. Det er sandt, at vi ikke har så stort et beløb til os selv, som eksperterne planlagde, men vi klarer os fint. Vi må prioritere nogle ting frem for noget andet, men vi kan sagtens leve, fortæller Pia til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’ er tilbage: Vælger tatoveringer fremfor mad til barnet
Gælden er vigtigst
I programmet kunne man se, at parret i en årrække havde vendt kreditorer ryggen og ikke betalte af på sin gæld. Det har dog ændret sig, selv om deres indtægt er lavere, end den burde være ifølge budgettet.
– Vi prioriterer gælden højest. Det er helt sikkert. Den betaler vi af på, og så må vi klarer os med de penge, der er tilbage. Og det er gået fint indtil nu.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.