'Luksusfælden'-par: Sådan går det i dag

Tobias og Diana har for alvor fået styr på økonomien, og parret er stadig lykkelige for, at de valgte at deltage.

Af Jonas Sand - 1. september 2015 kl. 20:55

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ mødte vi Tobias og Diana fra den lille by Jels i Sønderjylland. Parret – og især Tobias – havde en kæmpe gæld og et stort forbrug, og det skabte problemer for eksperterne.
Da eksperterne forlod Jylland virkede det dog til, at parret havde fået øjnene op for, at der skulle ske ændringer. Og sådan er det stadig.
– Det går simpelthen så godt. Vi får betalt vores regninger og holder budgettet. Vi får også betalt af på vores gæld hver måned – også selv om vi kommer til at sidde stramt i det, jubler Diana over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Kan ikke sælge campingvogn – smadrer den med en økse
Tobias blev sygemeldt
Og stramt er netop det ord, som kan beskrive Diana og Tobias’ økonomi i den seneste stykke tid. For allerede kort efter eksperterne forlod parret, blev de ramt af problemer.
– Tobias skulle opereres i håndleddet, og derfor måtte han gå sygemeldt i nogle måneder. Det betød naturligvis, at vi pludselig havde en del færre penge at gøre godt med. Men så måtte vi prioritere, for regningerne skulle betales – og det blev de, slår Diana fast.
I programmet kunne man opleve, at Tobias ikke ville have fællesøkonomi. Men det endte parret med at få, og det har de ikke fortrudt.
– Det er jo som at få en helt ny mand herhjemme. Han tager virkelig ansvar for vores økonomi, og da han en måned fik nogle ekstra penge, ringede han med det samme til kreditorerne for at få betalt yderligere af på gælden.
LÆS OGSÅ: De VILDESTE klip fra ‘Luksusfælden’
Vi manglede et spark
Højgravide Diana, som allerede har et barn fra et tidligere forhold, er sat til at føde den 17. oktober, og det betyder meget for hende, at hun nu kan sætte et barn til verden med ro i økonomien.
– Vi starter et nyt kapitel i vores liv med ro på tilværelsen. Vi skylder selvfølgelig stadig penge, men nu bliver der gjort noget ved det. Jeg har en følelse af, at vi efterhånden har styr på det, og det giver mig ro, fortæller Diana, som ellers ikke havde indflydelse på tilmeldingen.
– Tobias kom en dag og sagde: “Nu har jeg tilmeldt os til ‘Luksusfælden'”, og så var det jo sådan, det var. Jeg har ikke fortrudt det et sekund. De snakkede lidt hårdt til os, men sådan er det jo. Det gav os det spark, som vi manglede.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Finanskrisen er afblæst, men …
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.