'Luksusfælden-par': Sådan går det i dag

Pia og Kenni ser lyst på fremtiden efter deres deltagelse i ‘Luksusfælden’.

Af Jonas Sand - 17. februar 2015 kl. 20:55

En kæmpe gæld og et dårligt budget, hvor der hver måned kom færre penge ind på kontoen, end der forsvandt den anden vej, blev til sidst for meget for Kenni og Pia fra Thisted i Nordjylland.
– Det er gået godt, siden eksperterne var her. Man skal jo leve på en anden måde, end man har været vant til, så det skulle vi lige vænne os lidt til. Men vi holder budgettet og får betalt af på vores store gæld, fortæller Kenni til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’ er tilbage: Vælger tatoveringer fremfor mad til barnet
Familien er vigtigere end økonomien
Det er primært Pia, som skylder penge væk, og parrets dårlige økonomi har tidligere betydet, at de gik fra hinanden. De fandt dog hurtigt sammen igen, og selv om Pias gæld viste sig at være langt større, end de troede, så forbliver de også sammen.
– Det kan egentligt bedre betale sig for os at blive skilt, men vi vil hellere være en familie. Det er vigtigt for os, og så må jeg jo tage hendes gæld med. Det gør jeg gerne, hvis det er dét, der skal til, slår Kenni fast.
‘Luksusfælden’: Vil rådgive andre, men har selv kæmpe gæld
Tager mere ansvar

I slutningen af programmet kunne man høre, at Kenni havde fået flere timer som flyttemand, mens Pia forlod sin uddannelse og fik et fast job som handicap-medhjælper. Sådan forholder det sig stadig, og parret kan derfor overholde det budget, som eksperterne gav dem.
Sådan skulle det gerne blive ved med at være, og derfor har Kenni også accepteret, at han må tage mere ansvar for parrets økonomi, som han ellers havde overladt til sin kone.
– Jeg er godt i gang med at blive oplært til at styre økonomien. Det er ikke helt lige fordelt endnu, men det kommer langsomt, fortæller han.
Parrets betalingsordninger trådte i kraft i januar i år og har derfor ikke været i gang så længe. Indtil videre har parret overholdt aftalerne, og Kenni lover, at det også bliver sådan i fremtiden.
‘Luksusfælden’: Vil rådgive andre, men har selv kæmpe gæld
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’ er tilbage: Vælger tatoveringer fremfor mad til barnet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.