'Luksusfælden'-par: Eksperterne har svigtet os

Daniel og Julie, som i går kunne ses i ‘Luksusfælden’, mener ikke, at eksperterne holdt, hvad de havde lovet.

Af Louise Vilsbøl - 11. februar 2015 kl. 8:26

Der er ikke meget begejstring at spore hos Daniel Olsen og Julie Berg, som i gårsdagens sæsonpremiere på ‘Luksusfælden’ forargede seerne ved tilsyneladende slet ikke at have taget eksperternes opsang til sig. Men sådan var det slet ikke, afslører Daniel.
– Luksusfældens eksperter fortalte os, at de ville lave et hav af aftaler med de forskellige kreditorer, men det skete ikke. I stedet bliver vi i programmet fremstillet som om, at vi ikke har styr på noget. Men vi gik jo rundt i troen på, at eksperterne havde lavet aftalerne, siger Daniel til Se og Hør og fortsætter:
– Da eksperterne vender tilbage, er de sure over, at vi ikke har overført penge til min farfar. Men både Julie og jeg havde jo fået at vide, at eksperterne allerede havde lavet det til en fast overførsel. Vi troede, der var styr på det, men det var der altså ikke.
Ifølge holdet bag programmet må der være tale om en misforståelse, for når det drejer sig  om private kreditorer som familie eller venner, så ser de helst, at man selv foretager indbetalingerne.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden er tilbage: Vælger tatoveringer fremfor mad til barnet
Ærgerlig fremstilling på tv
Da programmet sluttede, stillede eksperterne Mette Reissmann og Carsten Linnemann spørgsmål ved, om parret overhovedet havde lært noget af at være med, og mange seere har udtrykt deres forargelse over parrets prioritering på Realityportalens facebookside. Fremstillingen i programmet ærgrer da også det unge par.
– Jeg har ikke noget imod at blive udstillet i ‘Luksusfælden’. Det var vi begge indforstået med, da vi sagde ja til at medvirke. Men jeg synes, det er ærgerligt, at vi bliver fremstillet som om, at vi er dumme og ikke vil det her. For vi har som sagt gået rundt i troen på, at der var styr på det med kreditorerne og min farfar, siger Daniel til Se og Hør.
LÆS OGSÅ: Folketingspolitiker indtager ‘Luksusfælden’
LÆS OGSÅ: Natascha Linea er færdig med Sidney Lee
Eksperterne kom for tidligt
Men sådan som programmet er optaget, så mener parret selv, at det næsten kun kunne give et forkert indtryk af, om de havde lært noget af deres medvirken. Eksperterne besøgte parret første gang i slutningen af november og starten af december, og genbesøget kom alt for tidligt.
– De aftaler, vi har lavet, var fra 1. februar, og de kom på besøg den 7. januar, så de kunne slet ikke se på vores konti, at vi godt kan klare det. De skulle have ventet til denne måned, hvor aftalerne med kreditorerne er trådt i kraft, fortæller de til eb.dk.
Ifølge parret selv, så har de dog lært noget af programmet, og det går rigtig godt nu. De tager stilling til alle regninger, de er stoppet med at ryge, og bilen er blevet skrottet. Daniel har endnu ikke fundet et arbejde, men han har søgt 11 stillinger, og Julie er startet på uddannelsen til maler, som er hendes nye drøm.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.