’Luksusfælden’-par: Ikke sjovt at blive udstillet på tv

Parret Conny og Alec havde tirsdag aften besøg af ’Luksusfældens’ eksperter for at redde økonomi og parforhold.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. marts 2014 kl. 10:59

Økonomi, og i særdeleshed dårlig økonomi er ofte med til at skabe dårlig stemning og skænderier i et parforhold. Og det var da også grunden til, at parret Conny og Alec meldte sig til ’Luksusfælden’.
-Hvis vi skulle blive sammen og redde vores økonomi, så var ’Luksusfælden’ det sidste udvej for os. Og det var derfor, vi meldte os. Men det er bestemt ikke sjovt, at det skal vises i tv, siger Conny til Realityportalen.dk.
Hun forklarer, at det i dag går bedre for parret både rent økonomisk, men også med forholdet.
-Vi er kommet videre og har fået rettet op på vores økonomi og forhold, og det er vi super glade for, siger hun.
LÆS OGSÅ: Par fra ‘Luksusfælden’: Vi føler os snydt af TV3
Hård men god oplevelse
Og selv om det faktisk lykkedes eksperterne at hjælpe parret til sammen at vende den dårlige økonomi til det bedre, så har det også været en hård oplevelse for dem.
-Det var hårdt, at eksperterne lige pludselig kommer og gravede i ens økonomiske forhold. Og det var til tider også ret så belastende, at der hele tiden var et kamera i hælene på en, så man ikke kunne være sig selv. Der fik vi begge overtrådt en grænse, siger Conny og fortsætter:
-Vi føler heller ikke, at der i programmet var plads til at fortælle og uddybe baggrunden for, hvad vi havde købt af materialer til vores firma. Så vi fremstår som nogle meget useriøse mennesker, der på ingen måde har tænkt os om. Og det synes vi ikke var helt fair, siger hun.
Men for Conny og Alec har det også været en sjov og lærerig oplevelse.
-Selv om vi på tv skændes med eksperterne, så havde vi det skide hyggeligt og sjovt sammen med dem. Eksperterne er super flinke, og de har virkelig hjulpet os til en bedre økonomi, slutter Conny af.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par raser over iskolde eksperter
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.