'Luksusfælden' overrasker chokereret deltager i fogedretten - Her & Nu

'Luksusfælden' overrasker chokereret deltager i fogedretten

Aftenens deltager i TV3-programmet har ikke selv tilmeldt sig ‘Luksusfælden’.

Af Jonas Sand - 26. februar 2019 kl. 15:34

Kenneth Hansen og Mette Reissmann skal i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ forsøge at hjælpe pensionisten Antonie. Det ved hun dog i første omgang ikke selv, for det er hendes bekymrede døtre, der har taget kontakt til programmet og tilmeldte hende.
Det er derfor en tydeligt chokeret Antonie, som Kenneth Hansen overrasker udenfor fogedretten, hvor hun, som så mange gange før, har været indkaldt, fordi hun ikke betaler sine regninger. Og det er lidt af en opgave, der venter.
LÆS OGSÅ: Fødeklar og fallit: Sådan er det gået for ‘Luksusfælden’-deltagere
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Det vil vi bruge 100 millioner på

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Princess Natascha fortælle om den store gæld, hun opbyggede, da datteren blev tvangsfjernet.


LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ eksperter: Det laver de ved siden af
LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno
‘Luksusfælden’ bliver taget godt imod af Antonie. Hun ved godt selv, at hun har brug for hjælp, hvis det for alvor skal være realistisk for hende at blive gældfri. Hendes gæld vokser og vokser, mens hun blandt andet bruger sine penge på ‘Basserne’ og store mængder strikkegarn, og det vil eksperterne have sat en stopper for.
Antonies døtre kan ikke holde ud at være vidne til deres mors dårlige økonomi, og i programmet gør de det klart, at de ikke ønsker at se hende mere, hvis ikke hun tager imod hjælpen fra ‘Luksusfælden’. Det gør hun heldigvis, men er det nok til at få Antonie ud af de økonomiske problemer?
Få svaret i aften klokken 20:00 på TV3. 
LÆS OGSÅ: Mille efter ‘Luksusfælden’: Det har kostet mig veninder
LÆS OGSÅ: Misbrug, udnyttelse og kriminalitet: ‘Luksusfælden’-ekspert lover vild sæson