'Luksusfælden'-Nicolai faldt i med spil – det endte med VILD gevinst

Efter optagelserne og behandlingen for ludomani faldt Nicolai igen i med spil. Det kunne han dog efterfølgende glæde sig over.

Af Jonas Sand - 27. august 2019 kl. 20:58

Den nye sæson af ‘Luksusfælden’ startede med et brag, da Carsten Linnemann og Mette Reissmann tog på besøg hos 23-årige Nicolai fra Helsinge, som var godt i gang med at ødelægge sit liv på grund af ludomani.
LÆS OGSÅ: WHAT: Fie Laursen skal være mor
Selv om han hver måned havde et stort beløb udbetalt, blev hans konto drænet af et stort spilforbrug – og når der ikke længere var penge, lånte han af venner og familie eller tog dyre kviklån.
Sådan kunne det dog ikke blive ved med, og Nicolai, der ved afsnittets start boede i en campingvogn hos sin ven, søgte derfor hjælp hos TV3-programmet. Her var både Carsten og Mette i chok over det store forbrug, der viste en diversepost på 24.800 kroner om måneden – hvor langt de fleste penge var gået til spil.
Der var dog masser af hjælp at hente for Nicolai, som både kom i behandling for ludomani og fandt et sted at bo, og da eksperterne forlod ham, var det med beskeden om, at han kunne være gældfri på bare seks år.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvor stor hjælp Nicolai fik af ‘Luksusfælden’-eksperterne.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen raser over realitystjerne: Modbydeligt!

Vandt en kvart million

Det har ikke været muligt at fange Nicolai over telefonen, men i en SMS til Realityportalen fortæller han, hvordan det er gået siden optagelserne.
– Det er gået godt. Jeg faldt desværre i med spillet efter fire uger. Og det resulterede i, at jeg vandt 250.000, lyder det fra Nicolai, der fortsætter:
– Pengene blev selvfølgelig brugt på gæld, og efter ‘Luksusfælden’-eksperterne havde forhandlet, ja, så var jeg en glad mand, jubler han i beskeden.
Det har ikke været muligt at få oplyst, hvornår Nicolai nu forventer, at han er gældfri, men der er formentlig skåret en stor portion af de seks år, hvis pengene er gået til at afbetale på gælden.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ‘Robinson’-babe er kærester med ‘Ex on the Beach’-hunk

“Har ikke spillet siden”

Ifølge Nicolai er det den eneste gang, han har spillet, efter ‘Luksusfælden’ fik ham i behandling for ludomani på behandlingscentret Det Gode Liv. Så den store gevinst må siges at være et meget heldigt udfald af, at han igen gav efter for trangen til at spille.
Helt præcis kunne Nicolai stikke 242.019 kroner i lommen – og efterfølgende sende videre til sine kreditorer. Det fremgår af en gevinstmail fra Danske Spil, som Nicolai har givet Realityportalen tilladelse til at bringe.
Det har ikke været muligt at få svar på, hvad Nicolai spillede på, og hvor stort et beløb han brugte. Det fremgår blot af mailen fra Danske Spil, at der er tale om en såkaldt Oddset Mix-kupon.
Hos Danske Spil ønsker man ikke at udtale sig om brugernes spil, og det kan derfor ikke verificeres, at den omtalte kupon tilhører Nicolai. Bookmakeren vil dog gerne bekræfte, at præmiebevisnummeret hænger sammen med en stor gevinst svarende til det beløb.
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
Herunder kan du se den gevinstmail, som Nicolai modtog:

Nicolai fik en glædelig mail fra Danske Spil, da han indløste sin gevinst. (Foto: Privat)


 
LÆS OGSÅ: Er Nadia Shila gravid? Nu giver hun endelig svaret