‘Luksusfælden’-Mikkels svære liv: Må tage 31 piller mod smerter hver dag

Den 25-årige sosu-hjælper fra Rødovre fik styr på økonomien, men befinder sig i et smertehelvede på grund af ryggen. En scooter-ulykke, der kostede et brækket ben, har besværliggjort situationen yderligere.

Af Kenth G. Madsen - 3. november 2020 kl. 21:30

Det skinnede tydeligt igennem, at Mikkel fik livsglæden tilbage, da han i samarbejde med ‘Luksusfælden’s eksperter fik orden i økonomien. Den 25-årige sosu-hjælper fra Rødovre fik som tak en scooter i gave for veludført arbejde og som erstatning for den bil, han måtte skille sig af med.

Men kun fire dage efter blev han påkørt frontalt på scooteren, og det kostede ham et kompliceret benbrud.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager løj for sin familie: Tvunget til at fortælle sandheden

– Så nu er jeg sygemeldt fra mit job på fjerde måned, og jeg forventer at blive opereret en gang til foråret, så tiden snegler sig af sted, indrømmer Mikkel overfor Realityportalen efter aftenens afsnit ‘Luksusfælden’ på TV3.

Mikkel efter en ulykke på den scooter, han fik foræret af ‘Luksusfælden’ for veludført arbejde. (Foto: Privat)

Med rystende hænder kunne seerne opleve Mikkel ringe til sine kammerater og familie for at fortælle sandheden om sin økonomiske tilstand, der ikke var så bling-bling, som han gerne ville give indtryk af.

Mikkel bar guldkæde, dyrt ur og gav omgange til sine venner i byen, men det var for lånte penge, og det hele kostede hver måned 3.400 kroner i overforbrug fremskaffet med kviklån. Den samlede gæld udgjorde 239.000 kroner.

LÆS OGSÅ: ALDRIG VIST FØR! Produktionen bag ‘Robinson’: Sådan gør vi, når deltagerne bliver kedelige

– Men det går ganske glimrende med at overholde budgetterne, og jeg føler ikke, at jeg mangler noget, fortsætter Mikkel, der generelt ikke har nogen let gang på jorden.

Han lider nemlig af en alvorlig rygsygdom med gigt fra den øverste nakkehvirvel til halebenet. Dertil kommer tre diskosprolapser, som til sammen gør, at han har udsigt til at skulle sidde i kørestol. Smerterne gør, at han hver dag må indtage 31 smertestillende piller.

LÆS OGSÅ: Har fået svar på coronatest

– Det er forfærdeligt. Jeg ryster meget og det er en af bivirkningerne. Min nyre og lever bliver samtidig belastet, forklarer Mikkel om en situation, der nu har varet i fem år.

Til januar skal han besøge en smerteklinik i et forsøg på at få hjælp. Men trods de dystre udsigter, prøver han at bevare sit gode humør.

Stadig lidt luksus

(Foto: Privat)

– ‘Luksusfælden’ har ikke kun hjulpet mig økonomisk, men også mentalt. Jeg er blevet gladere og har generelt fået det bedre med mig selv. Nu ved jeg, hvordan landet ligger, og jeg har fået nogle værktøjer til at holde styr på sagerne, siger Mikkel, der stadig er klar som passioneret fan på tribunerne, når Rødovre Ishockey Klub spiller kampe.

Det er den eneste luksus, han tillader sig.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager blev grinet af som barn: Ingen ville danse med mig