'Luksusfælden'-Kevin frygter anholdelse: Bor i campingvogn og skylder næsten 1 million

I dagens afsnit af ‘Luksusfælden’ forsøger eksperterne at hjælpe 45-årige Kevin op fra den dybe grøft, han har gravet.

Af Lærke Stræde - 10. marts 2020 kl. 15:05

Kevin bor i en gammel campingvogn på Vig Campingplads, fordi han ikke kunne betale den gård, han havde lejet. Tilværelsen for den 45-årige mand er ét stort roderi, hvad angår både økonomien, arbejdet og tankerne i hans hoved.
Da ‘Luksusfælden’-eksperterne får dannet sig det fulde overblik over Kevins økonomi, må de da også erkende, at tingene ser sorte ud. Udover at risikere at blive anholdt, fordi han ikke er dukket op i Fogedretten, så skylder han et højt beløb væk, hvoraf størstedelen er til skat.
LÆS OGSÅ: Morten overrasker Irina med ny stor tatovering
– Den samlede gæld er på 983.000 kroner, lyder det fra en af eksperterne, som må se til, mens Kevin forsøger at holde balancen for ikke at besvime af chok.
– Jeg kan mærke, at jeg lige skal lade være med at stå på hælene. Hold da op. Der var jeg lige ved at gå i brædderne, siger en noget rystet Kevin, som må konkludere, at han aldrig nogensinde vil kunne tilbagebetale de penge.
LÆS OGSÅ: Ung mor har søgt om førtidspension

Ejer ingenting

– Jeg ejer ikke nogle aktiver. Jeg ejer ikke en skid af noget som helst. Ingenting. Jeg er ikke så sikker på, at jeg tror så meget på det længere, siger han følelsesladet.
Ifølge ‘Luksusfælden’-eksperten er det Kevin alene, der udgør udfordringen for at komme videre med sit liv på en god måde.
– Du ser dig selv som et offer, og så længe du gør det, så kommer du ikke videre, lyder den hårde udmelding.
LÆS OGSÅ: Ankerstjerne klar til ‘Vild med dans’

Se klippet herunder, hvor Kevin får de hårde nyheder, og se det fulde afsnit i ‘Luksusfælden’ kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.


LÆS OGSÅ: Linse åbner op om katastrofalt hussalg: Så meget har jeg tabt