'Luksusfælden'-Henrik: Eksperterne brød klokkeklar aftale!

Henrik og Henriette trak sig fra aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’, hvor de bestemt ikke følte sig retfærdigt behandlet.

Af Jonas Sand - 31. marts 2015 kl. 20:55

Der var i den grad drama i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’. Midt under programmet ville Henrik og Henriette fra Stenløse ikke længere medvirke, og derfor måtte eksperterne rejse fra Nordsjælland uden at have hjulpet parret. Men ifølge Henrik stak der mere under, end der blev vist på TV.
– Der var egentligt to grunde. For det første kom de med helt forkerte tal. Da de viste os vores gæld, havde de sat min skattegæld i hvert fald 100.000 højere, end den reelt set var. Derudover havde vi en klokkeklar aftale om, at vi ikke skulle drage mine forældre ind i det hele, fortæller Henrik til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Hjemmeboende par tynget af milliongæld
Han er som to mennesker
Henrik lægger på ingen måde skjul på, at han følte sig uretfærdigt behandlet i programmet og især af eksperten Carsten Linnemann.
– Carsten var som to mennesker. Han var meget rolig og afslappet, når kameraerne var slukket. Men han ændrede sig totalt, når de blev tændt, siger Henrik, der dog indrømmer, at de lærte lidt af deltagelsen i programmet.
– Vi har da taget nogle af tingene til os. Vi har opsagt eller omlagt de fleste af vores abonnementer, og vi arbejder på at sælge campingvognen. Så jeg synes, at vores fremtid ser meget lys ud.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par: Eksperterne har svigtet os
Eksperten afviser
Men Carsten Linnemann, den ene af eksperterne fra aftenens program, er bestemt ikke enig i den oplevelse, som Henrik har haft.
– Jeg kender ikke til nogen aftale om, at hans forældre ikke skulle bringes ind i det. Tværtimod gav Henrik selv udtryk for, at han følte, at forældrene havde tørret gælden af på ham, fortæller Carsten til Realityportalen.dk.

(Foto: TV3)

Carsten Linnemann kan slet ikke nikke genkende til Henriks oplevelse af forløbet. (Foto: TV3)


– Jeg kan også afvise, at vi skulle have vist nogle falske beløb. Vi tjekker alle beløb grundigt, og jeg vil gerne slå fast, at vores beløb er det rigtige.
Selv om parret ikke ønskede at gøre forløbet med eksperterne færdigt, så håber Carten Linnemann på, at de klarer det selv.
– De var nogle flinke og rare mennesker, og jeg synes, det er synd for dem selv og datteren, at de har problemer. Jeg håber inderligt, at de klarer det, slutter Carsten.
LÆS OGSÅ: ’Luksusfælden’-Pia utilfreds med mediefremstilling
 
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.