'Luksusfælden': Gældsplaget par på randen af skilsmisse og tvangsauktion

En milliongæld tynger Sanne og Dennis så meget, at der ægteskab er i fare.

Af Jonas Sand - 14. april 2015 kl. 16:25

I Nordjylland bor 30-årige Sanne og Dennis, som er aftenens deltagere i ‘Luksusfælden’. Økonomien sejler, og parret er blot fire uger fra en tvangsauktion. ‘Parret’ er måske for meget sagt, for den dårlige økonomi gør, at en skilsmisse i den nærmeste fremtid er uundgåelig, hvis ikke de får hjælp.
Det er Dennis’ søster, Lotte, som i hemmelighed har tilmeldt det intetanende par til programmet, og derfor bliver Sanne og Dennis også noget overraskede, da Jan Swyrtz og Carsten Linnemann pludselig står foran døren.
Det arbejdsløse par har både bil, to motorcykler og lejlighed samt et hus, som snart ender på tvangsauktion, fordi parret har droppet alle betalinger på det. I alt skylder parret 1,5 millioner væk, og deres situation ser mildest talt sort ud.
Du kan se med på TV3 i aften klokken 20:00, hvor du kan se, om det lykkes eksperterne at hjælpe parret med at redde forholdet.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-Henrik: Eksperterne brød klokkeklar aftale!
LÆS OGSÅ: Brian fra ’Luksusfælden’: Det hele er gået i sort for mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.