'Luksusfælden' er tilbage: Vælger tatoveringer fremfor mad til barnet

Det unge par Julie og Daniel bruger deres penge på tatoveringer og hår-extensions fremfor mad og forsikring til Julies søn.

Luksusfælden
Af Louise Vilsbøl - 10. februar 2015 kl. 13:29

I aften er der premiere på den 14. sæson af ‘Luksusfælden’ på TV3, og her møder eksperterne noget af det værste, de har set indtil nu. Selvom det unge par Julie og Daniel kun har været sammen i et år, så er deres hverdag bygget på overforbrug og dårlige valg, som ikke bare har konsekvenser for dem selv.

Daniel og Julie fra Næstved (Foto: TV3)

Daniel og Julie fra Næstved (Foto: TV3)


Julie har nemlig en søn fra et tidligere forhold, og hun har flere gange løjet overfor sin søns vuggestue, fordi hun ikke har haft råd til at give ham mad med. I stedet er pengene blevet brugt på fastfood, tatoveringer, extensions til håret og cigaretter.
Til trods for, at de begge er på SU, så har det unge par et diverse forbrug på 10.000 kroner om måneden – og et madforbrug på 6.000 kroner om måneden, og det er helt vanvittigt, mener eksperterne
– Ingen mennesker med en almindelig lønindkomst har et så kæmpe stort forbrug på, undskyld udtrykket, ingenting, påpeger Mette Reissmann.
LÆS OGSÅ: Folketingspolitiker indtager ‘Luksusfælden’
LÆS OGSÅ: Natascha Linea er færdig med Sidney Lee
Tre eksperter i den nye sæson
I denne sæson er der hele tre eksperter, nemlig Jan Swyrtz og Carsten Linnemann samt den allerførste ekspert i ‘Luksusfælden’, Mette Reissmann. I hvert program dukker der kun to eksperter op, så sæsonen bliver et skifte mellem de tre eksperter, og seerne hele tiden får nye input.
TV3-successen Luksusfælden har gennem de forudgående 13 sæsoner hjulpet mere end 130 familier gennem økonomiske udfordringer. Nu venter der udfordringer fra 12 nye deltagende familier.
Udfordringerne skal tackles af eksperterne Mette Reissmann, der er uddannet erhvervsjurist og som siden 2011 har været medlem af Folketinget for Socialdemokraterne, Carsten Linnemann er uddannet ejendomsmægler og har stor erfaring i at rådgive og analysere boligkøberes økonomi og budgetplanlægning, mens Jan Swyrtz står for den traditionelle, men yderst vigtige analyse af økonomien og giver budgethjælp som økonomisk rådgiver.
I foråret byder TV3 på 12 nye afsnit af Luksusfælden – og og i det første program kommer eksperterne på noget af en prøve i Næstved, hvor parret Julie og Daniel er havnet i en gæld, som de har brug for hjælp til at komme ud af. Men er det overhovedet muligt?

LÆS OGSÅ: Nøgen-dating slår ‘De unge mødre’

Se ‘Luksusfælden’ i aften kl. 20.00 på TV3

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.