CHOK! 'Luksusfælden'-eksperterne til Linette: Du skal i fængsel

Linette har forsømt sin samfundstjeneste, og nu er der ingen vej udenom. Hun skal et halvt år i fængsel og afsone sin dom.

Af Lærke Stræde - 21. april 2020 kl. 9:39

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ sejler økonomien for Linette, som bor på Falster. Hendes dagskit består af 12 colaer, 12 kopper kaffe og 40 cigaretter, og så skylder hun en million kroner væk. Hver måned vokser hendes gæld med 8.400 kroner, men det er ikke engang det værste. Linette har forsømt sin samfundstjeneste, og det får nu fatale konsekvenser.
– Jeg har et brev til dig, som er en indkaldelse til et møde i retten om tre måneders tid, hvor du skal møde op foran en dommer. Og der skal så træffes en beslutning om, hvad det kommer til at betyde for dig, at du ikke har overholdt din samfundstjeneste, lyder det fra de benhårde eksperter, som fortsætter:
– Vi har kigget på lignende sager og talt med kriminalforsorgen. Du skal i fængsel og afsone din dom. Og i dit tilfælde skal du ind og sidde i 6-7 måneder.
LÆS OGSÅ: ENDELIG! Türker åbner donut-butik i København

Familien ved ingenting

Linettes familie kender intet til det dybe hul, som hun dag for dag har gravet sig selv dybere ned i. Hun har ikke haft lyst til at involvere dem i problemerne.
– Det gjorde både ondt på mig, men jeg synes heller, at jeg skal sidde og fortælle mine drenge og min familie om det her. Det er jo ikke noget, man er stolt af.
LÆS OGSÅ: Linse sætter ord på: Sådan sagde vi farvel til Jytte
Men beskeden fra eksperterne er dog klar. Hun er nødt til at lægge alle kort på bordet over for familien.
– Du får brug for al den hjælp og støtte, du kan få fra de mennesker, der er omkring dig. Men det kan du kun få, hvis de kender din situation, lyder meldingen.
Se aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ kl. 20 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Bagedyst’-deltager skal være far

Se klippet herunder, hvor Linette får den chokerende besked fra eksperterne

LÆS OGSÅ: Silas Holst åbner online danseskole
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-finalist: Ville hellere have stået med en anden